...

var ett tag sen man uppdatera.. blir sämre och sämre med att göra de men det är inte lätt när man gör massa om dagarna och inte har en data heller..

senaste tiden har varit rätt chill, spenderat lite tid med ida osv! för några veckor sen kom hon och väckte mig tidigt och hade frukost med sig. De var en riktigt trevlig morgon/dag fast ja var lite närvös för hon sa att ja skulle ha passet och gummistövlar med mig så de va lite sådär hmm va i helvete ska vi göra? haha men de va bara på skojj så de va lugnt :D

Annars har de varit lugnt har varit och jobbat i Vadstena, skönt att tjäna lite pengar när det inte är lätt att få jobb så att säga.. Har även varit hos en Jobb coach, och diskuterat lite se om det kan få fart på det hela. Blitt några resor till Ida med förstårs, så himla skönt att hon är hemma!! det har mest blitt chill dagar med käk på resturanger bio och lite sånt! det är riktigt naajz!! närmsta tiden vet ja inte riktigt vad det blir, kanske gå till arbetsförmedlingen och kolla lite jobb igen.. även kolla med komvux med att plugga upp lite betyg och sen kolla lägenheter!! Känns som att det är dags att börja göra de.. även satt upp ett mål om att ungefär 1-1½ år vill ja ner till Gbg kanske skulle vara skönt att start om på noll någon stans och Gbg känns som rätt stad att göra de i! ja vet ju att ja klarar att flytta iaf med tanke på att ja bott i usa ett tag och det var inga problem så! men men vi får se vad som händer! jobb är det viktigaste iaf!!

over n out!! puss och kram

RSS 2.0