underbar musik!

Jaa då har man haft en sån där dag där jag inte mått allt för bra! med ett dunkande huvudvärk och lite sega bihålor men får tacka far min att han åkte och köpte lite saker som dom på sjukvårdslinjen sa skulle vara bra sen blev de däck och sömn i några timmar sen vakna jag och de va bättre! så det känns bra! idag har jag haft en Ida dag vi brukar ha sånna dagar då man bara blir "förbannad" för att hon inte är här när man verkligen vill ha henne bredvid för att bara kunna få den där kramen eller pussen man vill ha just då, jag vet att dom dagarna har varit en del hos oss när vi varit små sjuka och så! Det är skönt att ha en sån dag med för att man längtar mer och mer vilket kommer göra 6.e oktober till den bästa dagen på hur länge som helst! för övrigt när man ligger hemma så här under dagarna har jag lyssnat på rätt mycke musik eftersom jag fick ett spotify konto av Erika mycket tacksam! så de har blitt rätt mycket av nya album från Kings of Leon och sen lite Takida och så! 2 riktigt bra album om jag får säga så haha



Kings Of Leon - Only by the night
Takida - The Darker Instinct




Nu ska jag bara tare lugnt och vänta på att min prinsessa kommer hem från 1 vecka uppe i Vermont! Jag hoppas att hon har haft det underbart där uppe och att de inte var allt förjävligt att säga hej då till folket där uppe! Jag vet att du är jätte nära dom där uppe, vilket jag förstår för hur kan man inte vara de? dom är underbara människor hela bunten!
19 dagar kvar nu tills jag får ha dig i min famn! förstår inte att jag inte har fått krama eller puss på min underbara flickvän sedan 8.e juli det är ju ett tag sen men det har gått bra! klart man längtar ju galet mycke nu att bara kunna få ha henne hemma och pussa och krama på henne och bara få vara i lugn och ro här hemma i Sverige så sköönt!
Älskling nu peppar vi sista dagarna! snart är du här! saknar dig massa!! Älskar dig din emil! <3



puss och god kväll gott folk!



glömt totalt!

Jag glömde ju totalt bort att skriva att min lillen har namnsdag idag :D
Grattis älskling! saknar dig gälet mycket och du får namnsdags pressenten när du kommit hem :D haha

då kan jag ju skriva om dagen så att säga det har ju varit en intressant dag för mig eftersom att jag idag
var på underbara kom vux! Att jag gått in i en skola frivilligt?! jag är nästan lite stolt över mig själv haha
nae men det kändes rätt bra faktiskt, dock har ju fritidspedagog linjen / förskolelärare stigit rakt upp i skyn om vi säer så med tanke på föregående år, men vi kom fram till att Högskoleprovet ska göras vilket jag är jävligt närvös för att göra ska även göra en provning i Engelska B tänkte jag i November se om man kan få iaf G eller VG på de med tanke på att jag varit i USA nu så kan de ju bara bra att göra de nu medans engelskan är "bra" vilket den kommer vara länge men jag förstår vad alla menar med de, så är lite närvös för det med eftersom jag inte är den som läser allt för fort, eftersom jag har problem med det så. sen är det ju det här med skrivandet, Jag vet att jag inte stavar rätt hela tiden och ibland blir de jätte bra osv. Det är väl något jag försökt träna på med nu senaste tiden jag skrivit här försöker att skriva mer som man ska och inte som jag skulle skriva i vanliga fall, typ skriva som talspråk som dom kallar det tror jag eller dataspråk kanske det heter föresten men i alla fall, jag känner mig ändå rätt taggad för att göra lite prov i Eng samt Högskoleprovet tror jag klarar engelska testet flytande men är orolig för de andra det är ju trots allt 6-7 timmar så.äsch jag ska fan göra de i alla fall nu kan jag ju inte vända det är ju betalt och klart så.

Men nu får de bli att lägga sig har ju legat i soffan hela dagen, inte mått allt för bra men jag mår bättre nu
så nu blir de 2 panodil och sömn så man kan bli lite bättre om inte annat får de bli doktorn igen :(

signar ut klart slut!
puss och kram
emil

...

Jaha då var de söndag och den är nästan slut... men veckan har varit bra även om jag varit lite snorig och hostig men de får man väl vara har ju inte varit sjuk så mycket under min tid i usa så det är väl dags så att säga. men men
Jobba igår (lördag) på Hugo, det var skönt att skriva på papprena igår osv! Så nu jobbar man på Hugo Bar Kök och Bowling :D hehe skönt att man äntligen kan få tjäna lite pengar iaf! Så man kan börja spara lite pengar till typ lite saker man vill göra eller köpa osv! Helgen har i alla fall varit helt okey inte gjort för mycket bara tagit det lugnt.

Jobbar mest på att peppa mig själv för att hålla ut nu sista tiden tills min lilla flicka kommer hem! 22 långa dagar kvar men som sagt jag peppar och jag vill ju att Ida ska ha 22 underbara dagar nu!! Det är ändå "rätt" bra för oss att starta på ett sådant här sätt, för att vad jag vet är de inte många som klarar av att börja med att ha en avstånd på typ 5 timmar med flyg därefter gå till att bo på olika kontineter så vi har ju börjat med det värsta i stort sett vilket känns skönt för att vi klarar verkligen av det! Vilket vi gör på grund av att vi är så pass bra vänner och att vi pratar om allt som händer om och runt omkring oss! Så det går gott folk de gör verkligen de om man vill och kämpar för va man vill!

Har även hunnit tänka rätt mycket nu när jag varit hemma vad man vill göra osv bara nämna några
skulle gärna vilja dra och typ vandra osv skulle vara kul som fan se hur mycket man klarar.
jag vill även åka ner till tyskland och se mig omkring, man blir lite sugen när man umgåtts med tyskar!
sen se Sverige såklart det är nog mycket man missat! Både öst och väst samt norr ut :D
sen självklart typ skara sommarland, high chapparall och sånna saker som jag och Ida konstatera att vi inte varit på.
Kanske även åka till våra grann länder, NO, DK, FIN skulle vara skojj det me! Och sen bara ut och resa i världen och inte va så charter aktig och bara sola och bada utan att gå runt och se saker i världen som jag gjort i usa liksom ha kameran med mig osv ta kort på saker och sånt va en hedlig turist så att säga! haha
vill även ta jaktlicens och kanske även försöka få motorcykel körkort det är dock ida som fått mig att vilja efter att berättat om att Karin och Håkan har hojj o så, klart man blir sugen när man ser någon komma glidande på en riktigt fin Harley eller en custom hojj som bara mullrar loss när de vrider till med höger handen. Hur mäktigt skulle de inte vara att få ha en cutom bobber att parkera rumpan på och bara åka iväg!

men men nu får de vara klar drömt för en stund hehe och tillbaka till verkligeheten!
Jag ska till Kom Vux imorgon för att ha ett möte med en handledare där, se vad det finns och vad som krävs osv!
Ska bli intressant och se vad dom säger osv! Emil Josefsson har även satt upp sig för Högskoleprovet (kors i taket säger jag bara) haha men som mamma sa det är de ända prov du kan göra utan att behöva plugga. Vilket är sant och det är väl lite sånt jag måste jobba på med! jag måste få mitt lilla huvud att gilla skola osv, måste LÄRA mig att plugga eftersom jag har ju inte gjort de allt för mycket i min skoltid, vilket onekligen resulterar i mina betyg och så men va fan de är bara ta sig i kragen och skärpa till sig. Vi får se hur de går imorgon! nu ska jag ta mig en kopp varmt te och något tilltugg sedan blir de sängen.


puss och kram från emil





naaaajz!

Skönt att skriva av sig lite igen kanske?


Det har ju inte hänt allt för mycket kan man ju säga fortfarande samma sak! söker jobb, segar om dagarna hänger med folket. det är ju som de ser ut asså. haha! Nae men jag har ju iaf fått ett extra jobb på Hugo tack vare min snälla vän Edvard! riktigt tacksam till den lille pöjken! Och så ska jag jobba på lördag och tror ni inte jag håller på att bli sjuk! fy faan det är ju typiskt asså! snorig hostig och allmänt seg bara! gaaah jag blir fan tokig! men det är skönt iaf att ha något!

Idag har jag längtat efter att få prata med Ida eftersom hennes lilla magda åkte hem idag! så nu har jag suttit och pratat med henne i typ 4 timmar men det gör inget för jag är inte trött för att jag är bläääää sjuk typ.. fan usch fy ..
Men vi har ett sånt där Emil och Ida samtal idag såååå himla skööönt! allt mellan himmel och jord uppkommer i våra samtal älskar de verkligen! Jag inser för varje dag som går att jag blir mer och mer kär i min lilla Ida så skööönt!

men nu ska jag fortsätta att prata med min lilla prinsessa! <3


puss och kram !

RSS 2.0