helgen är över :(

klockan är 0.00 helgen är slut :( haha det suger ju lite för denna helg har varit grymt kul! 
längtar redan till nästa helg, jag börjar bli bättre kompis med Sandrine, Sandra samt Nadine och vi har kul tillsammans så det känns bra! skönt att prata mer eng även om alla inte är riktigt lika vassa på eng som oss svenskar.. men det är skönt bra träning för alla så! Engelskan har ju varit ett "hot topic" denna helg! för att dom tycker att jag är rätt vass på det medans dom inte är lika vassa på det om vi säger så. Men det är väl för att som svensk så brukar man ju kunna vissa saker på engelska innan man ens börjat lästa det i skolan vilket vi gör när vi är 8 va? ere inte det? aya i alla fall i österike har jag fått reda på att man börjar inte med de förens vid typ 12 års ålderna eller vad tjejerna sa + att det är inga bra lärare som undervisar osv.. tyskland e väl ungefär likadant, för att som dom säger dom kan de gramatiska och sånt bra men inte perfekt men prata är dom inte lika bra på! men det är kul iaf! så länge vi förstår varandra ere ju lugnt så! :) 

Denna helg har jag även hittat yttligare 1 eller aa 2 kanske man ska säga killar här som verkar dö sköna! fast det är bara en som hängt med oss mest och det är Anutosh som är från tyskland han med men aa sen Matthias tysk aswell! men det är kul att hitta lite mer killar som är här! dock har jag skit kul med alla tjejer :) Anu åker ju dock hem i april men vi har övertalat honom att förlänga så förhoppningsvis går det igenom! för han vill inte åka hem heller så! vi får se vad som händer! dock lite synd att dom bor så långt bort genemot vart jag bor! :P haha.. men det fungerar som au pair har du ju inte alltid lyckan att ha det som jag och ullis har det liksom vi bor i samma "förort/område/stad" tar ungefär 3 minuter dit med bil om det är lagom med trafik. och vi är med i samma au pair grupp osv är ju inte alltid så. men som sagt vi får se hur allt löser sig! 

Idag blev de slappish med lite brunch på Italian Marcherano eller vad det nu hette med lite pasta meatballs italianstyle :P dvs massa pasta och en enorm köttbulle :P haha.. sen blev det iväg för att hämta biljetter till Flogging molly som sandrine ska gå på! sen Toy's R us för lite lek samt target och lite annat.. sen åkte vi till Savage där Sandra bor för att se på film och ha det allmänt trevligt! påvägen dit fucka min stereo i min lilla tyska pärla så det går inte höja eller sänka, och det som behövs är sänkning! för det är väldigt högt i bilen just nu :P haha men de löser vi nog nästa helg med en ny fin stereo som jag hittat! :D den tar liksom mp3/mp4/usb saker/ SD kort/cd skivor osv.. fjärrkontroll finns med oxå förhoppningsvis finns den kvar oxå! kostar bara 30 dollar så det är värsta kapet :D men inte vet jag varför jag ska ha sd läser men de märker vi väl! haha.. för kasset i en bil nu på 2000-talet känns lite väl va :P haha. 

dock måste jag ringa min doktor imorn för mina exem på armarna har typ blitt värre sen jag fick medicinen.. måste kolla upp de! och måste skicka in kvittona på medicinen till Erika insurance med så jag får tillbaka dom där jävla pengarna! 

men men måste sova nu! är trött som fan! 

"tack och hej leverpastej" citerat Bert Ljung :D

 

vååren kom snart! 


sjukaste någonsin ..

igår hängde jag med mina nya vänner från tyskland och österike samt Marcelo som är från mexico.. vi åkte till Eden Prairie 
för dom ville bowla.. sure liksom varför inte kan ju hänga med och va support liksom.. Sandrine kom och hämta mig sen åkte vi väl när vi kom fram ringer dom andra och säger att dom blir lite sena så vi tänkte vi åker till Walmart för ingen av oss hade varit där så vi åkte dit.. Vi konstatera att Walmart är som Target fast billigare. väl där inne så träffar vi en som jobbar där, som börja fråga om vi var från usa och vi sa nej vi är får europa bla bla och han fråga vad vi tyckte om vintern och vi sa att vi gillar det men vissa dagar ere lite väl kallt. Då börjar karln berätta om två händelser som skett i MN! 1969 hade dom 5 fucking meter med snö nästan över hela MN :O förstår ni liksom 5 meter med snö det är sjuukt! han berätta när plog bilarna var ute och ploga så kom snön 3 foot från topen på telefonstolparna. lite sjuukt! men detta är nog fan de värsta ändå! 1996 hade dom -70°F här! i typ 3 dagar! det är liksom hur kallt som helst! var du ute för länge dog du för de va så kallt! och dom hade 6 dödsfall inne i  Minneapolis det är helt stört, jag tyckte de va svårt att andas när det var -25°C fatta då 55 minus till på de :P haha fy fan.. sjukaste jag varit med om i sanna berätelser :P efter hört de där så åkte vi tillbaka till bowlingen och vi kom precis samtidigt allihopa, så vi var jag, Marcelo, Sandrine, Nadine, Sandra, Anutosh, Matthias, 1 svenk, 1 mexico, 2 österike, 3 tyskland :P jag och marcelo var övermannade med det tyska språket :P 

efter bowling bar det av till Perkins för att vi inte hade något att göra.. satt vi där och prata och hade kul! och som vanligt på Perkins flyger tiden iväg och helt plötsligt var klockan nästan 4 :P haha då vare dag att röra sig hemmåt :P haha.. 

och idag får vi väl se vad som händer om de blir Mall of America eller nått annat har inte sett hur mycke snö det kommit än men de märker vi väl hoppas inte att alla 10 inches kom igår nått alltså :P haha men men vi märker väl när jag kommer upp i dagsljuset :D 

tjeleling 

:D:D:D:D:D:D:D:D:D

veckan har varit sådär med doktors besök och lite sånt! barnen är jobbig för att jag måste ta ett snack med mina Jen och jenni om hur vi ska göra med cat! för att de är nått som är fel! så mammig som hon är går inte att vara.. men det skulle vi ta nån dag! 2 dagar kvar till helg! sköönt! men men 

Pratat med min favorit idag på skype :D gaaah jag är så glaad :D vi har konstaterat att IDA ska komma hit i April! så vi ska båda prata med våra värd föräldrar om de går bra för dom att hon åker/kommer hit. en låång weekend. fy fan vad kul de kommer bli :D hoppas verkligen du får för din värdfamilj! och jag kollar chicago snarast möjligast! 
Vi konstatera att Ida kan få uppleva 2 städer under sin lång weekend! vi tar Megabus ner till Chicago samma dag som hon kommer för en hel dag nere i min grannstad :D sen hem till Mpls på kvällen för 3 dagar i min hemma stad :) gaaash vad jag längtar tills imorn! tihi :D 

kul om Ida kommer men jävlar vad pirrigt! liksom känns som vi kännt varandra långt innan vi åkte men liksom de har vi inte det är ju det störda! men fuck va kuuul vi kommer ha om allt går enligt planen! 

på återseende! skriv om ni vill veta mer om nått :D 

puss och kram!!! 




<3 

vilken helg :P haha

Då var de goda över då!. 
Carro och Emmas sista helg här i Mpls =/ 

helgen spenderades bla på Hooters där vi hade avskedsmiddag för Carro med hela gänget samt Joey, Corey, Jered, Check och en annan som jag inte kommer ihåg vad han heter. Riktigt trevligt hade vi! sen blev de ju inte mkt mer på fredagen efter tiden rann iväg som vanligt! 
Lördagen blev det mall en sväng med bjerre + pojkvän Jeppe samt emma! leta lite outfit för utgången på kvällen! 
och timmarna rann även iväg på mallet för jag hade ju tänkt att jag kunde släppa av alla sen hem och ta en lite nap innan jag skulle jobba. ( skulle jobba ett tag på kvällen) men insåg ju att de gick ju inte så blev hem till hemma hämta hennes saker sen till ullan för att hämta upp henne och carro, sedan till bolaget för att köpa dryck till kvällen till folket! sen hem till mig. väl hemma at Family Nelson/Huwe/Josefsson tog ullis och carro en liten nap medans emma spela lite wii med mina värd barn och jag prata på skype med min lila ida :) efter ett tag så drog Jen och Jenni iväg och då åkte jag och carro och köpte lite food till folket! sen hem för att käka och kolla på A bugs life med barnen. sen börjar tjejerna göra sig iordning medans jag och barnen lekte lite på övervåningen. runt 8 tiden var det säng dags för Cat & Finn så då hoppa jag in i duschen för fräscha upp mig lite. Efer ett tag kom bjerre och jeppe, så då drog sista förfesten med hela gänget. Jag körde dock men det var skojj iaf! Vi hade riktigt skojj nere i källaren :) mycket trevligt. sen bar de av mot downtown Mpls! lite rolig resa eller vad säger du Ullis! Väl nere i stan påväg in till Spin nightclub var de rätt lång kö som vi fick stå i segt! väl när vi kommer in så chockar jeppe med att få band runt handleden vilket betyder dricka i baren! jeppe är lika gammal som mig och oss andra bortsett från carro då. Hoppas att sista kvällen på spin var bra Carro & Emma! och ni hade ju rätt kul på er efterfest ni drog på :P hahahaha..  medans en annan blev stoppad av snuten :P haha lite skojj BARA RUTINKONTROLL! 
men nu har jag gjort alla roliga moment som man sett på film :D haha gå på linje, räkna bokstäver, siffror rätt coolt faktiskt. men det är ingen fara! inga böter eller nått! kom hem runt en 4 inatt efter att skjutsat hem alla som var med mig. blev dock väckt 11 av att carro och emma kommer instormande i mitt rum, men de var väl bra de för att jag är piss trött nu. jag och emma har även hunnit med bio! såg New in town! riktigt rolig film! borde ni se! gjord i MN :D och nu ligger man här i sin varma säng och kolla på Grammy Awards och försöker prata med min favorit på skype, vilket inte går så bra men vi ska försöka få de att fungera! hehe.. puss och good night !


va styra folket med ?

Lil Wayne släpper nytt album i Arpil som skall vara enbart rock :P hahahah lite otippat kanske? Sen har vi ju våran kära Kanye West som yrar om att byta namn till "Martin Louis The King Jr" liksom hallå?
vi får la se vad som mer dyker upp bland kändisarna är i USA 

en grym start på veckan! :D

jahadå! idag startar dagen med att jag och barnen kollar lite film, sen skola som vanligt, och väl i skolan vid skåpen kommer Keely fram till med med en tröja och bara "Emil här min man tyckte du skulle ha den här! vi ska ju ändå flytta och han tyckte varför slänga när de finns en entusiastisk svensk här!" 
*Förklaring!* Keely är gift med en av Coacherna i NFL laget Minnesota Vikings, och han har fått nytt jobb i St Louis som defensiv line coach. och dom har en son som heter Liam som går i Cat och Finn's klass i skolan. Tröjan jag fick är den han har haft under matcher! vet även att Adrian Petersson har haft den på sig! det är en av dom bästa spelarna vi har! MVP förra året som rockie i nfl osv.. lite fränt! så den sitter uppsatt på min vägg nu mera!  rätt kul att han ville ge den till mig istället för att slänga den! riktigt coolt! 

Så efter skolan åkte vi hem och tog de lugnt vi somna i soffan hehe.. skönt med lite nap sådär. sen ringde Sandra en tjej som är au pair från österike och sa att hon var påväg. hon stoppa nämligen ner hennes kamera i min jacka i lördags och ingen av oss kom ihåg de.. för jag hitta den när jag kom hem.. de va typ, hmm när införskaffa jag denna då.. så det var kul och träffa henne! :) 

efter de ringer carro och frågar lite snällt om jag kan plocka upp henne och maggan från Southdale efter jag jobbat klart och snäll som man är så klart man gör de! blev en sväng till Target med! sen släppte jag dom hos Ullan! sen hem för en snabb dusch och så, för det är Maggans sista dag idag! så hon ville äta på Hooters innan hon åkte hem så nu har jag varit där med! haha rätt skojj.. helt okey mat! dock lite roligt att man kan beställa in en flaska Dompa med kycklingvingar med dip för 250 dollar :P hahaha lite komiskt! känner att dompan inte riktigt passar in till maten på hooters :P men men aa.. 

Det har varit en bra start på veckan! synd att Maria Majsan Maggan Lugg ska hem imorn! haha att umgås med oss sätter nog sina spår! hoppas att du inte kommer sakna luggen allt för mycket nu! haha.. och carro åker ju snart med :'( 6 dagar kvar sen blir de ett stort hål här borta! =/ sen försvinner emma med kommer bli tomt! men vi hoppas på de bästa! 


puss och hej! 


RSS 2.0