update again..

jaha frisk och kry! och laddad inför nya tag! första matchen i softboll imorn (tisdag) ska bli kul! barnen börjar i nya skolan imorn oxå så de blir väl skojj! 
Kolla på detta youtube inlägg! markera och kopiera sen kolla! grymt kul! dumma jänkare asså. hahaha det är förövrigt om Svedala :P

http://www.youtube.com/watch?v=fCPvc0r_sIc

bästa är ändå intervjun med Leffe dvärgen Pagrotsky!
du säger bra saker om sverige! så säger jag bra saker om USA 

Sverige! 
Gratis sjukvård!      
Gratis utbildning                   
Ingmar Bergman  

USA's svar
Grease Anatomy
Pro Football
Twitter

Helt klart tar man ju football, twitter och G anatomy
före allt de vi har att erbjuda i Svedala! woho! 


                         
                     

update!

finns väl inte så mkt att uppdatera om men jag har maginfluensa och min mage mår inte allt för bra! men det är på G att bli bättre så! vi får la se imron eller måndag! bästa som hände under veckan var väl torsdag när vi hade 30 grader i ett par timmar efter 1 tiden fram till 5 typ riktigt skönt om vi säger så! fortfarande varmt runt 10 liksom de var galet skönt! 

nästa vecka börjar även barnen på Jen och Jennis skola tisdagar torsdagar och fredag! samt att vi har vanliga skolan måndag och onsdag! så fram till Juni ere skola varje dag i 2 timmar! så det kommer bli skönt nu när vädret blir bättre och bättre för varje dag! 

6 månader!

Jaha då har man gjort ännu en helg här i mpls! och kan ju inte säga mer än att man stormstrivs! 
fredagen blev rätt lugn.. resturang med folket sen blev de bio! sen lite tidig frukost på perkins runt 4 tiden :P haha.. 
Vi har ju lätt bästa gänget nu mera :D 
lördagen var väl lätt bästa dagen på länge! Börja med att gå upp runt 9 tiden :P haha extremt trött! för att jag hade softball träning vid 10.30, så upp för frukost sen iväg för lite träning.. vilket var skit kul! sen blev de hem för mer sömn för att jag skulle jobba några timmar på kvällen för Jen och Jen skulle bort.. fick barnen i säng lagom efter 8 så då hade jag tid att fixa iordning mig för att vi skulle på fest! det var min första rediga fest med amerikaner osv.. dock hade vi typ 5 bilar proppade med folk så de var ju rätt mkt au pairer men va fan vi hade grymt skojj! kom hem runt 6 typ och skulle upp tidigit på söndag igen för att vi hade möte! som söög som vanligt! min grupp suger verkligen! så efter de ringde jag dom andra för att dom hade möte igår med så hängde med dom på deras möte och dom gör lätt mycke roligare saker än vi.. skönt att jag kommer bra överäns med deras lcc! jag är välkommen på varje möte! så de känns bra.. 

och idag åkte jag och barnen med ida och elsa till mallet.. ida vill shoppa lite så vi åkte dit med barnen.. det var roligt fick tillfälle att kolla kamera så! när pengarna kommer tillbaka från försäkringen blir de systemkamera! vi får se vad som händer i veckan! haha 

uppdatering.

tänkte bara göra en lite uppdatering! jag har bränt mig! har ett vitt linne på kroppen! rätt komiskt, har nog aldrig varit solbränd i april :P haha! sommaren är ju inte ens här än! och vi har en temp på ungefär 25 idag och igår! grymt skönt! 
såg även min första skogsbrand igår! de brann så utav helvete ut efter vägen! lite coolt men tråkigt också! haha.. 
varit ute hela dagarna senaste dagarn! riktigt skönt! men men måste kila ska på "truck party" nu :D 
för er som inte är medvetna om vad de är.. det är när man tar sina pickups och sitter i flaket och partar lite! grymt nice! 
och mamma jag ska inte dricka jag ska köra en av dom! haha.. 

tack och hej leverpastej! 
Emil 

Starbucks<3

vet att jag är dålig på att uppdatera men va fan :P haha..
jag har inte tid så att säga så jag uppdaterar så får jag får tid! vilket kommer bli onsdagar nu mera! haha... sitter nämligen på Starbucks och leker lite med datan medans barnen är i skolan :D 

..
tack för att starbucks finns! bästa kaffet ever!! underbart! 

Veckan som gått var helt okey! vi har vår nu TACKA GUD för de!! riktigt sköönt! hände väl inte allt för mycket förra veckan.. 
Helgerna är det som gäller liksom :D haha.. fredags belv de dricka och kul hos Jeremiah! riktigt niice! har ju inte druckit på ungefär 5 månader så.. blev lite trött kan vi säga.. haha! men vi hade skojj! Lördag blev de bonfire ute i ingenstans! haha.. dock jävligt kul! söndag blev de BBQ med gänget! vi har blitt ett skapligt gäng med blandat folk! mest tyskar men dom är roliga :D haha.. Jag har blitt utnämd till pyro emil :P haha gillar att brassa på elden med tändvätska :D haha men är även riktigt grym på att göra facklor så :D haha.. vet inte om jag hinner uppdatera mycke mer denna vecka.. ska försöka.. 
Inge nytt om sommaren än! .. vi får se ... 

Helgen som kommer blir de party för hela slanten! :D haha och vi har värme bölja inkommande! 75-85°F från och med idag - söndag :D faaan va niice :D och för er som har °C är det mellan ca 24-29 :D haha wooohooo :D och sommaren är inte ens här än :D 

tack och hej :D 

uppdatering.

Jaha! då har man fått mail av mamma om att man måste uppdatera mer! 

nå spring break var helt ok.. dock inte allt för mkt ledigt men de funka. 
och jag har inte mkt mer att uppdatera om..? ?  eller joo! 
att jag och anu funderar på en Bahamas Kryssning till efter sommarn :) 5 dagars kryssning in THE BAHAMAS :D 
det slår en finlands kryss om vi säger så. det är väl de senaste nytt! och att jag ska göra tillvaron färgglad igen:D 


..


RSS 2.0