gooosh!

Hallå där köp blåbär! 

får la uppdatera lite som vanligt annars går väl mor och mors mor i taket :P haha "du uppdaterar så dåligt ungeman" hahaha 
Nae men dagarna flyter på som vanligt inget ovanligt :P haha och man är grymt tacksam att mr Finn lärt sig att man kan stå upp och kissa och de går även kissa ute som kille :P haha bara man kissar bakom buskar eller på trän :D hahaha 
så det är ju skönt en dag som denna! när celcius ligger runt 30 snåret :D haha då man bara ligger och glassar i shorts i trädgårn! grymt skönt ska jag säga! man måste ju jobba på brännan eftersom någon som kommer hit snart är bokstavligt talat jätte brun som man har fått sett! 

och så till det viktigaste :D nu ere inga veckor inga dagar inget sånt! det är timmar kvar nu vid dena här tiden dvs runt 22.00 imorn är hon verkligen här! det känns lite sjukt men jag vet att de kommer gå bra! längtar tills flygplatsen kommer typ bli som i en film tror jag! en sån där romantisk sådan :P haha bara lycka osv! fattas bara kameran och hela kamera crewet osv sen har vi en scen i en film! 

mer kommer väl imorn natt när IDA är här :D weeeei 

puss och kram! <3

4 dagar kvar :O

va ju ett tag sen sist nu.. 
dagarna rullar på som vanligt o så, barnen har skola mån-fredag dock lediga onsdagar men det är lugnt ! 
annars ere väl inte mycket mer som är nytt vad jag vet.. för er som inte vet raka jag av mig håret för nån vecka sen om någon har missat de.. och jag är lite lätt irriterad på detta skit med min bil.. att jag inte får använda den så mkt och skit! bara för att den är "gammal" typ års modell 90 nått den är gammal och den är inte van att bli körd så mkt och sånt skit snack! 
men men jag är glad ändå! för det är ju bara 4 dagar kvar nu :D hoppas denna vecka bara flyger förbi! vill ha fredag nu nu nu nu nu nu!!!! för då står man där på flygplatsen och väntar på min lilla filur! ska bli så kul! 9 riktigt bra dagar! ew



längtar efter dig hjärtat <3

lycka i minnesota!

Liten uppdatering för folket om helgen! 

mycket rolig och händeserik helg! 
Vi åkte till Jeremiahs sommar stuga för att bara vara och tare lugnt! sluta med köra golf bil rakt ut i skogen! fett roligt kan jag säga! haha! överlevde x antal träd och stenar :P haha vart inte direkt någon kort kväll! vi gick i sängs runt 4- 5 och vi hade en grymt bra kväll (natt)!! Lördag blev det bara tare lugnt och lata sig underdagen! sen blev det utgång på lördag kvällen! :) 
söndag var mecka bil dag! vi försökte få på Jeremiahs sidoskärmar fram och och bak samt stöt och ko fångare! så klippt och bankat plåt hela söndan för att få hjul att få plats och så dom inte går emot något i hjulhusen osv.. 
har även spenderat x antal timmar i telefon med min lilla Ida! super extas inför 29.e !!! försöker planera vad som ska hända under dom bästa 9 dagarna hitills på usa resan! blir galen! men jag är glad hon kommer hit helt sjukt! : ) 

http://www.youtube.com/watch?v=YJfzG_K230Q
(L) ida (L)

:D:D:D:D:D:D:D:D:D

29.e Maj! kan bli en av dom bästa dagarna hitils kanske :D
Ida bokade biljetten här om dagen! så nu ere klart! hon kommer att komma! så sköönt! äntligen få träffa den lilla tönten från slaka stan ; ) 3 veckor kvar dock! åt skogen för långt! men hoppas de går fort som bara den! 
Allergin har slagit till oxå och det suger riktigt ordenkligt! näsan rinner och hostar men men vi får la se hur de artar sig! har köpt nån medicin idag som ska hjäla men de vet man ju aldrig! vet ju hur de gick med clarityn sist :P hel karta på en dag :P haha men men! fungerar de inte blir det väl doktorn igen .. suck! men men! fortfarande på jakt runt omkring på univeristeten i svedala! jag mår verkligen psyksikst illa :P haha emil josefsson kollar universitet :P aya vi får se vad som händer! blir väl i vilket fall som helst konvux först och främst! men men! bara en liten uppdatering! tack och hej! 

tror jag mår dåligt?

jaha då var helgen över igen! alltid lika tråkigt! Men kommer ju alltid en ny helg snart så :D 
mycket drama denna helg! vi var på "boat party" i fredags! och de var grymt mycket folk och alla drack dock inte jag, och alla skämta typ om " haha your going to fall in the water!" lite roligt alla garva senare under festen så åker två av mina vänner i! 
Josi och Wallace åkte i och det blev kalabalik på båten! fy fan! det var sjukt alla skämta om de sen hände de.. 
men men vi hade iaf roligt! dom kom upp igen! och dom lever! 
lördag blev deg dag! hände inte allt för mkt så de sluta med att jag umgicks med Wallace och Taisa och vi hamna hos någon som dom kände och spela dart lite poker och bara hade en härlig kväll (natt) haha.. sluta med att vi kom hem runt halv 8 söndag morgon lite halv segt! skulle ju till Pattys hejdå party på söndan klockan 1 :P men vi kom upp och dit! och hade riktigt kul! kom hem straxt efter 9 och somna rätt omgående! helt stört! men grym helg! 

Idag kom jag upp till köket och barnen var sjuka .. yippie! 
så dagen sög fram till jag sluta! prata med ida i jag vet inte hur länge! planerade lite osv! Hon kommer hit 29.e Maj!! gaaaaah så glad att hon kommer :D 
efter att jag prata med ida ett tag och vi snacka om vad vi ska göra när vi kommer hem osv.. snacka om skola osv och alla som känner mig vet ju hur jag är! men jag har faktiskt tittat på örebro universitet, LiU och gluttat förbi lund (A) måste nästan gå och prata med nån hahaha de här e ju inte bra! vet inte ens om jag skulle klara av de? aa nae jag vet inte..



nog med fula ord för idag :P haha nu ska jag sova! 

over and out! 

RSS 2.0