fredag...

har varit en bra dag! vakna innan klockan ringde och var jätte pigg även fast jag prata aa vet inte hur länge med min lilla tönt på skype igår kväll,, 
barnen var uppe redan men satt och käka så Jenn och Jenni smög ut och åkte till jobbet sen blev de film och mys i soffan tills typ 9 för då vare dags att fixa iordning oss och bege oss till playgroup som vanligt varje fredag! Idag vare nere hos KJ och vi män övertar mer och mer som Tiff sa idag :P haha för idag var Paul, och Phil men de gjorde typ ingen skillnad iaf de var kul som vanligt.. mycke kaffe och bagels! och massa prat! dagens ämne var graviditet :P haha inte för att ja har mycket att komma med på den fronten vare kul och lyssna iaf.. för att en av mammorna i vår lilla grupp är gravid och 2 till vill bli typ så det är massa prat om de just nu.. haha det är en bra tid för att vara gravid eller vad de va de sa idag. 
Efter playgroup så blev de hem och vi somna i soffan i köket alla tre :P haha.. vakna precis innan Paul kom med chase & haze som är mina värdbarns kompisar oxå tvillingar och typ 10 dagar äldre än mina så, kul att ha dom över! dom kom för att komma på våran lilla puppy :D sen byggde vi lite med lego och lekte med bilar osv sen vid 4 tiden åkte dom hem för att deras bror everet som dom hade glömt bort kommer hem från skolan då :P haha typ.  

sen efter typ 15 minuter efter dom drog ringer Jen och ber mig fixa iordning barnen och sätta dom i bilen för att vi ska åka och köpa bil. så då vara bara att sätta på sig jackor och skor och mössor och ut till bilen. Sen bar det av till Richfield Bloomington Honda! för att införskaffa en Honda SUV och fan va lång tid det tar att köpa bil i detta land :P haha inte direkt som hemma.. men de blev en bil iaf :D 

nya bilen då :D

så från och med imorn kör jag SUV :D och är en i gänget både i skolan och playgroup. för här i staterna har alla en SUV eller en stor familje buss. kan dock inte klandra dom med bensin priset här :D haha älskar de :D full tank i min lilla golf e ju 20 dollar så :D haha typ 177 svenska kronor så kan ju inte direkt klaga! haha. så dagen har varit riktigt bra! 
och de kommer bara bli bättre :D skype ikväll med miss nörd! och de är skönt att bara slappa hemma idag. 


vad har hänt mer denna vecka då... hitta äntligen ett par brillor som jag letat röven av mig för att hitta. så blev att köpa ett par! typ rayband stuk fast med fönsterglas :D as feta! enligt mitt tycke! och det är huvudsaken! 



helgen vet jag inte riktgt vad som händer.. vi får se hur de blir imorn med allt! eftersom alla e lite små sjuka osv.. men de blir nog utgång iaf! inget stoppar sverige gänget! 

kommer nog mer efter helgen! 

hörs och ses! 

hej då :D

studera :O gud det är fult att svära emil!


Jaha var ju ett tag sen jag skrev enligt min mamma.. haha.. 

nae men vad har hänt sen sist. vi vet nu bestämt att Carro ska åka hem och Emma byter familj och flyttar till east coast! 
dock skönt för Emma förstår henne helt! så vi är glada för hennes skull! Dock inte glada att carro ska hem =/ kommer bli galet tomt utan båda här. så det blir jag ullis och johanna kvar.. men vi kommer väl klara oss hoppas vi! 
det är dom två stora nyheterna.. 

Övriga livet går bara bra! Barnen lever, hunden med! och även jag! 
vi har åkte mycket skridskor, eller aa jag har barnen har sprungit runt på isen med sina boots. sen har det blivit lite mindre nap time oxå för att dom ska gå och lägga sig tidigare. men annars rullar väl livet på. barnen börjar ty sig till mig nu oxå, känns rikitgt bra! 
Sen har hade Jenn och Jenni möte i rätten här om dagen, för att jenns x har ju fått för sig att hon vill ha tid med barnen nu efter typ 3 år! hon e helt dum i huvudet! men aa.. så de har varit mycket med det! men de börjar lugna sig! inget bestäms förens i Juni eller va det va.. 

Imorn kommer nog vara en låång dag för Finn för att mannen som ska vara överallt på en och samma gång satt på pallen vid köks ön lite tidigare idag när Jenn laga mat och jag och Cat sprang runt och jagade varandra, *obs* pallen lika hög som en bar stol! då Finn helt plötsligt ville vara med och bara vänder sig om (då stående på pallen) det som skedde var att lilla Finn 3 år brakar i golvet med dunder och brak det blev lite panik här hemma då. skrik, tårar, sparkar, slag, osv.. Jenn och jag bara släppte de vi hade i händerna, för en 3 åring är ju inte direkt som en annan när man ramlar ner från en hög stol så.. men efter många om och men så insåg vi att han mådde bra! han fick ha is påse på huvudet eftersom de va de som kom först ner på golvet. så imorn kommer min lilla pojk ha en redig bula tror jag och kommer nog inte va på allt för bra humör heller. men men.. smällar man får ta! 



Lite om min lilla dude Ida då!  
Ida är en liten flicka från Lkpg, som "jobbar" som au pair i Cape Cod, MA. som innebär att hon bor typ 1500 miles ifrån mig =/ lite tråkigt men går ju inte att göra så mkt åt det heller så, men men! 
fick kontakt med henne genom FB vart annars, liksom :P och hon är hel sköön :D
 känns som jag kännt henne jätte länge vilket jag inte har, men iaf efter att ha pratat inte allt för länge med henne bestämde vi att vi ska åka till västkusten i sommar dvs Kalifornien i sommar för att bara njuta av livet och ha kul tillsammans! och även träffa vår coola kompis Sooof som bor i Los Angels! så sommaren kom snart jag längtar som fan!! 

Ida har även fått mig att tänka på att studera (det fult att säga fula ord emil!) haha aa vilket alla vet att de inte är min största pasion i livet men iaf det ska bli av och jag ska ta tag i det! och idag på msn så sa ida att hon börjar skolan imorn,
ska plugga sociologi varje onsdag fram till maj om jag inte minns helt fel.
lite coolt ändå att plugga i usa o sånt men att jag säger de förstår jag inte.. men men
sedan kommer vi då till höjdpunkten! Ida ska nämligen till DC i april för att studera lite, och jag kanske med ska dit! för att det skulle vara grymt kul att få åka till DC och få träffa min underbara vän! sen till och med att få åka på studieresa! 
och arbeta av lite av mina credd som jag måste göra under min tid! så jag väntar nu bara på att ida ska skicka en länk om allt så jag kan visa för min LCC Krisann se vad hon säger om allt!

Asså herregud att jag äns pratar om att plugga förstår jag inte ens men aa! 
men blir DC resan av och om jag får åka på den för min familj och de löser sig med allt så kommer de bli galet kuul! :D 



liksom att åka till "THE CAPITAL OF AMERICA" är ju något man måste göra under en lång vistelse i staterna.
men men vi får se vad som händer :D 

peace out! stay black! 

Ida Olsson ...

haha jag måste nog lärt känna världens största tönt under min tid här i Minnesota. 
Personen ifråga är   ------>>   ------->>   --------->>     ( Ida Olsson! )
Mest upptagna tjejen ever i världshistorien måste de vara! helt stört asså. haha 
igår t.ex. skriver till henne på skype vid hmm kan klockan varit säg 3 tiden.. Ida svarar runt 8 :P 
men hon har varit online lite överallt hela tiden! men hon är allt lite rolig det är ju skönt de eller snarare tur! 
för hur ska man kunna klara sig 2 veckor med henne annars? Det är ju skönt att vi ungefär e ungefär lika töntiga! 
alla ni där hemma vet ju hur jag är, ida är nog en kopia fast tjej :D hahah kan bli en grymt rolig sommar tror ja! 
eller aa nörd 1 och nörd 2 eller kombinationen Emil/Ida kan inte gå fel! eller vad säger ni? alla har la sett Emi i Lönneberga
och ida om du läser de här nån gång eftersom du är en väldigt upptagen flicka! ring mig på skype! hahaha
eftersom du vill prata idag men aa upptagen i livet som du är så förstår jag! hahaha, om inte så vet du hur man använder telefonen du äger hoppas ja :D haha.. men men .. nu får de vara nog är helt förstär efter denna långa dag ute i solen.. 


time for bed! good night and good bye!



OBAMA <3



Idag var första dagen på nya jobbet för vår nya man vid ratten! 
och jag hoppas han klarar sig utan sin Blackberry. om ni inte hört de så är Obama fastvuxen i sin 
lilla blackberry och som pressident får man inte ha mobil telefon vilket är jobbigt för han. 
men men vi hoppas på de bästa! GO 

nhl här kommer ja !!!

ja har då ska man bli nhl proffs då :P haha neevars men har varit och införskaffat mig ett par CCM rör och en RBK klubba!
måste bli en av alla andra här i minnesota "state of hockey" som dom säger.. haha..  eftersom min kära granna jess alltid tjatar om att fotboll inte är sport för att man ser ut som man gör.. bla bla så var ja bara tvungen att köpa detta :D haha..
så håll i er, nhl nästa blir de, jess har bröder som spelar i NHL eller har spelar eller hur de var så det är rätt fränt! 
ska nog troligen få ett par feta hanskar av honom eftersom harn får dom gratis från sina bröder så liksom why not :D 
sen ere bara hjälmen + visir kvar sen e jag klar för hockey :D med grabbarna. haha känner mig faktiskt lite ringrostig 
där ute på isen åkte lite idag hahaha rätt skojj.. 



Och till helgen blir de nog att kolla på pondhockey bla bla nått.. typ as stor turnering på en sjö en bit från där jag bor.. ska bli skit kul att gå på :D så jag hoppas att de inte kostar allt för mkt bara! 

Helgen då.. fredag var jag hemma och tog de lugnt, magen kände sig inte på topp.. sen på lördagen vara ju dags för 
NHL match mellan Minnesota Wild vs Anaheim Ducks som sluta med vinst för duck,, men de spela ingen roll för mig de va kul som fan fick ju se ett hedligt NHL slagsmål så :D sen utgång.. det var en rolig helg!

 


.|,,| d(o_0)b |,,|.

aa idag har varit en kall dag som alla andra denna veckan, ligger runt en -15°C till runt -30°C om vi har otur! så man går ju gärna inte ut en längre stund iaf :p haha. inte ens nu när man har vant sig med vädret! t.ex. förra veckan var de typ -5°C ute och då var man ute i t-shirt och byxor och skotta uppfarten :P rena sommar värme ju :D haha och som emma hade sagt här om dagen till sin värd pappa, idag ere ju riktigt varmt och sköönt ute, han hade bara eh emma det är -12°c ute typ haha.. det är stört asså.. så klaga inte där hemma att ni har kallt! haha.

men men. idag va har vi gjort kollat rätt mkt på film, ritat lite och jag har sprungit fram och tillbak med Joe så han lär sig att man kissar ute, bara haft 1 olycka än sålänge så de e ju rätt bra.
Sen efter när jag sluta blev det south dale eftersom jag fick gift card på Zumiez av tjejerna :D så de blev jacka igen (A) och 2 tröjor, sen hem och dega lite för ingen var hemma så jag och joe kolla på Indiana Jones - lost ark. sen ringer emma och fråga om vi kan göra nått, så aa visst why not. sluta med att vi åkte till MOA och kolla lite och de sluta med en ny t-shirt och ett par as feta jeans och alla jag köpte idag gick på samman lagt 120 dollar dvs runt 900 svenska kronor, då ere asså snowboardjacka! (märke empyre) två tjocka tröjor med luva (märke volcom, och burton) jeans och 1 t-shirt vet inte vad de är för märken på, men jag kan garantera att tröjorna hade kostat mig 1000 kr/st hemma i sverige om inte mer, jackan vågar ja inte ens tänka på vad den kunde kostat kanske 4000 lapp kanske.. visst de är på rea men liksom vem gillar inte rea? såå shopping = ÄLSKA 5 av 5 toaster! kanom kul!
det är typ som för tjejer och gina för dom som handlar där :P kan köpa massa för lite pengar :D
 haha insåg idag att nån av er där hemma får komma hit veckan innan jag ska hem! och hjälpa mig med alla saker! jag vet i fan inte hur jag ska få hem allt! och kepsar herregud asså visst nu har jag inte köpt nån på jäätte länge. men aa usch kommer typ ha en resväska med bara kepsar :D så gillar man shopping och inte behöver ha designer kläder usa ere som gäller :D 

vet att vissa personer hemma inte gillar att jag shoppar men nu har jag fyllt år så deså :D haha men för dom så kan jag även säga att jag ska ha en hård sparnings period nu! 80 dollar i veckan ska bort nu mera för att få kalifornien pengarna in på sparkontot! och det sker från och med nästa vecka för jag kom på att vi ska ut för att fira min och johannas födelsedag imorn fredag, sen ska ja ju på NHL nu på lördag eftersom johanna var grymt snäll och bjöd med mig på match :D men men bilder på kläderna kommer väl imorn. och resten dyker väl upp vart efter! 

tack och god natt :D 

B-day

sitter pa familjens mac mini, inga svenka bokstaver. men men

idag blev man da 20 ar, och sa ar man i usa! haha de e la lite sadar va! eftersom att fylla 20 har e som 17 hemma i sverige eller 19, liksom 1 ar kvar till att fa gora de man vill. skulle man varit hemma idag hade ju vart en hejdundrandes fest! skulle statt och knackat pa systemet idag! haha man e ju anda tillrackligt gammal nu, behover man inte be nan kopa ut langre ju :D haha och forlat mormor men det ar tyvarr sant! men men inte mycket att gora at de. bara sikta vidare. men men nu ere dags att ta sig i kragen och ga ut med joe sen aka och hamta barnen i skolan. sen bara vara inne hela dagen for fy faaan va kallt de e ute just nu, minus 25 svenska underbara grader :D haha det varsta ar att man vant sig, for forra veckan var jag ute och skulle skkotta lite sno i jeans och t-shirt for de va stralande sol och bara - 5 celcius. det e ju rena rama sommar varmen nu under vintern! haha. undrar hur jag kommer vara nar jag kommer hem alltsa. short och troja pa vintern kanske. haha. och langbyxor och jacka pa sommaren efter vad ja hort hur varmt de kommer bli har i sommar sa. haha. for utsedd sommar temp mellan 26 - 43 har dom sagt pa nyheterna sa man kan ju inte klaga! haha

Dan före dagen D

imorn blir man "vuxen" i Sverige men 1 år kvar här i USA, känns helt okey. har ju delvis fått hund, sen fick jag hockey biljett av Johanna igår så det blir NHL på lördag! riktigt skojj ska de bli! utgång på fredag med tjejerna nere i downtown. 
Imorn blir det pizza kväll med familjen, mormor, morbror, familjen Martin, familjen Quick, carro, emma, johanna, ullis så det ska bli kul! se vad man får om man får nått över huvudtaget! inga förväntningar direkt. och igår på dan stog jag och kolla igenom mitt hår insåg att de va lite för kort på ena sidan och förlångt o aa.. de va riktigt ojämt och alla som känner mig vet att är inte håret ok så rycker de. så nu e man till baka till natzi stilen igen. skönt dock för att man slipper all extra tid till håret :p men de är lite kallt när de är under 15 minus farenhite då också! haha. 

igår var vi på Don Pablos och käka lite mat! riktigt gott! för igår fyllde Johanna 20 och hon fick koncert biljett till Brittan / pussycat dolls i april för hon har tjatat om den sen dom sa att dom skulle komma till Minneapolis så hon fick den :) 

och idag åker även Emma Å hem efter sin visit här! lite tråkigt, hon har ju bara varit här i några dagar men känns nästan som hon varit här hela tiden. riktigt skön tjej de där :D snällt av henne att komma hit för carros födelsedag! ingen som gör för mig inte :P haha

nae nu ska jag ute och rasta joey :D 

bye bye 

suger på att uppdatera jag vet! men iaf :P haha

ja ha vart ska man börja då... 

joo måste ju ta fredagens roligaste händelse :D haha.. skulle till doktorn med barnen, bla bla när jag kommer och ska parkera i parkeringshuset så ser jag att en bil är på väg ut från en plats (tänker den tar jag) och den bilen stog typ som i en "korsning" och de står en bil med blinkers på där som ja tror ska svänga, så jag smiter in lite lätt i hålet som blev efter bilen stänger av lägger i parkerings växeln, då hör jag att de är nått som tutar, låter som att de är någons larm som gått igång. det är ju då bilen som jag trodde skulle svänga som tutar på mig :P haha fatta inte jag tills de kommer en ful kärring gåendes mot min bil med ett väldigt arg blick :P så ja går ut och jag har nog aldrig hör orden "fuck you, fuck off, go to hell" osv på 2 minuter :P haha kärring fan vart skogstokig :P haha och alla som känner mig vet att jag alltid har lite svårt att vara tyst i vissa situtioner så emil släpper komentaren " oh really? can you show me how I can do that? PLEEEASE!! BIATCH"  gjorde ju inte det hela så mkt bättre :P haha då kommer Jen och Jenni och ser de och jag blev chockad kan jag säga för att Jen försökte prata med henne och säga åt att ge upp de sluta med att hon släppta fuck you and just be quiet and go please? jag stog som en som ett frågetecken när jag hörde fuck you from Jen iofs sa hon lite mer saker men jävlar va chockad jag blev. väl efter ett tag så åkte kärringen och vi gick in, och Jenni skämta och sa du borde börjat prata svenska med henne bla bla och skratta :D väl inne hos doktorn flippa mina barn ut och jag hade glömt deras snacks i bilen så sprang ner och hämta dom, vem stöter man på då jo visst den underbara damen som bad mig dra åt helvete, och hon börjar igen, och jag gjorde som Jenni sa ja börja prata svenska, hon skrek massa på mig och jag sa typ " Nae? ere sant? herregud så jobbigt! helt otroligt men jag måste gå nu puss påre goodbye!" avslutade med ett stort leende :D haha jävlar i havet vad hon blev sur :D det var sjuukt kul :D 


Aa vad har mer hänt sen sist?! 
hmm joo nyår, det blev bättre än jag förväntade mig. 
Det var jag, Johanna, Carro och Ullis hemma hos johanna med lite middag och lite musik och champange och lite vin. det var riktigt trevligt faktiskt! Sedan tog vi en taxi ner till "downtown" för att klubba lite på Spin Nightclub och om vi säger så att vi var ju inte ensamna direkt, fy fan va folk de va. lite roligt slut dock :P johanna blev lite full och fick för sig att åka hem. Ullis och Carro bestämde sig för att åka till deras killar och där stog jag utan nyckel hem till mig och så för den va hemma hos Johanna så jag fick åka hem till carro och sova hos henne själv :P visst vare planerat att vi skulle sova där men inte att de skulle sluta att jag kom hem själv :P haha ,, och de ända jag fick göra var att vara i rummet inte gå ut, om jag va tvungen att gå på toa fick jag smyga ut :P haha .. var rätt kul. 

Har varit på min första NFL match! för er som inte vet vad NFL är så är det Amerikanska fotbolls ligan här. Det var slutspel och Vikings var med. Så Jen tyckte jag borde gå, så jag tog mig i kragen och tog mig ner till Metrodome! och det var lätt värt var ända öre för att gå! Metrodome e galet stort! och det var fullsatt fick tag i en biljett som tur var! av en som säljer utanför arenan. riktig bra plats tyckte jag, satt i endzone! där man gör poäng för er som inte vet. så fullsatt metrodome och galna fans! och aa det var helt sjukt kul! kan även lite regler och så nu mera :D tyvärr var Eagles stråt vassare så Vikings förlora men vi kommer igen som sagt! 
Va har mer hänt? JO!!  jag ju blitt av med pengar på mitt amerikanska kort eftersom nått fått tag i mitt kort nummer och köpt massa saker online. sånna saker som man inte ska köpa över huvudtaget förstårs. va lite pinsamt när Jenni kolla upp vad de var som någon köpt.. men aa.. så de blev banken i måndags för att spärra osv.. så haft fullt upp med det. 

Och nu inför helgen har vi rätt mkt på g! det var Jen's B-day (birthday) idag och imron ere Caroline som fyller 22 så de ska bli kul och se vad som sker! lite planeringar och sånt. Sen ere Johanna 20 år mådag och Emil 20 år onsdag! så de är fullt upp! 

Jag har även fått medlemskap på Minnesota Zoo samt Underwater World det var lite kul för jag har tänkt att fredag kommer vara Zoo dagar, och typ kanske onsdag Waterworld dagar. dock inte varje vecka utan kanske varannan vecka. 
Det är två riktigt bra ställen för barnen. Dock blev jag lite besviken på Minnesota Zoo för de var inte riktigt som jag förväntat mig, iofs kanske jag jämförde de med underbara kolmården :) som är lite större kan ju bero på att det är Skandinaviens eller kanske till och med norra europas största Djurpark :P men men det är kul för barnen så det är lugnt :D dom har ju iaf lite djur som vi inte har hemma :P lite utrotningshotade arter osv lite fränt att se. 

Sen har jag även köpt en ny jacka den var inte så dyr! men jag pruta på den :D 
det var såhär att jag hade inget att göra så jag drog till zumiez för att kolla läget, är där typ nästan 1 gång om dagen :P kanske inte riktigt men nästan.. så jobba Travis det är han som är typ chef över butiken så jag chilla lite där ett tag snacka lite skit osv .. sen frågar travis vad jag ska göra idag så sa jag, att ska vara här tills du säker priset på jackan där borta ;) 
och han svarar hur mycket kostar den då? ja bara 80? han svarar okey du får den för 60! okey deal ;D haha .. andra gången jag får ner priset på kläder på zumiez, nästa blir en annan jacka (A) älskar deras jackor :D 

Lördagen the big day! Carolines own day! haha det var så roligt :D vi satte ögonbindel på carro för att hon inte skulle se vart vi skulle.. så vi åker mot Mall of america där vi skulle åka deras största bergodalbana, den börjar med 90 graders backe sedan in i en loop där efter blir de en virrvel och gud vet jag. hon har ögonbindelns tills vi är på väg upp till toppen då drar vi av den :P innan dess hade vi lite kul på vägen in för att carro va liv rädd som hon sa och det tog ett bra tag innan vi kom in, eftersom vi gick 1 meter i minuten typ!  och hon hade ballonger runt halsen och en gullig lite princess sak på huvudet så bilar tuta på oss och carro blev jätte rädd, och gud va folket skratta! men det var riktigt kul! sen blev det lite ledighet för att göra sig iordning sen middag som jag dock missa för jag var tvungen att jobba men sen blev de förfest hos mig med alla tjejer :D riktigt kul som vanligt när carro är full blir det lite stureplans prat när skåningen bjuder på sthlms dialekt och låter leker att hon e blondinbella / brat (pappa betalar) osv.. och de finns på film! rätt kul. sen blev det spin som vanligt på lördagar! och det var sjuukt mkt folk igår helt stört! men det var en kul dag/kväll! 

Och idag fick jag en hund eller aa vi med de blev ju min med :D en liten söt valp :D så nu har jag 3 barn :P haha men det ska bli kul :D och mamma hälsa ställan att de är en "labbe" :D haha men de ska bli skit kul :D han är så söööt :D 

.

innan de var vi på mall of america igen för att carro skulle shoppa lite med sitt cift card hon fick av oss! riktigt kul men de blev lite splittat när vi kom dit emma ville kolla skor och ullis och carro skulle till ett annat ställe så vi sprang runt där på "MOA" sen skulle dom hem och fira carros 22års dag med hennes värdfamilj så då drog jag och andra emma runt och kolla lite och handla lite på target sen hem och för att vänta på vår lilla valp :D sen blev de Starbucks med tjejerna. bästa var när carro drar på sig ullis fjällräven jacka :D hahaha asså aa går inte att förklara! men men har varit en grymt bra start på år 2009! ser fram emot alla händelser och minnen som blir under detta år! och snart blir man "vuxen" i sverige men "one year to go here in us" som dom driver med mig här hemma och mina underbara grannar. för jag förklara lite om våra ålders saker hemma med körkort och allt, och när man typ dricker sin första öl eller cider och allt därtill och sen kom jag till när man fyller 20 osv.. då sa alla naaw men emil du är ju inte vuxen förens om 1 år då ju nu när du är här och stora leenden. men men what ever! haha ..  så efter denna veckas slut så blir de att försöka komma igång med nya livet :D 

så hörs och ses! 

puss och hej! 





Vad en stor man en gång sa till sina män



Fight and you may die! 
Run and you will live, at least awhile. 
And you will die many years from now, 
would you be willing to trade all those days from this day on?
for the chance! just one chance
to tell your enemies that they may take your life, 
but they will never take your freedom!





efter att ha varit här i usa ett tag nu så har man insett i allt krigsnack man hört att de borde 
lägga ner allt vad krig och allt annat skit och försöka iaf !! 
men som sagt är folket i detta land tror ju dom är hulken allihopp så ..


RSS 2.0