..

Hallihallå

Hoppas allt är bra med familjerna/släkterna och vänner som läser bloggen!! 
tänkte bara uppdatera lite! veckan har ju gott bra! allt flyter på som vanligt och inget spec, och nu är det inte långt kvar tills man sitter på planet bort mot östkusten och min lilla sötnos! guuuud va skönt de ska bli med semester asså helt galet.. hoppas jag får med mig värmen bort till Massechusetts för att jag vill ju inte ha regn på semestern :P hehe 

igår blev de grad party för en kompis lille bror som precis gått ut high school, blev lite dricka och käka gott! Jeremy som gick ut e asiat! så de var grymt god mat och allt där till! så vi hade kul.. blev inte allt för sent så de va gött!!
Idag blev de lite chill hemma ett tag sen åkte jag bambo och denniston till Tesfays BBQ som han hade för sin son som precis fyllt 1 så blev lite grilled chicken och annat tilltugg mycket gott! gillar mina afroamerikaners mat asså grymt gott :D sen nu sitter vi här hemma hos dom och tar det lugnt! dom gör lite musik riktigt sköna beats så det är niice blir troligen utgång ikväll men emil kör som så de blir ingen dricka men om jag slipper köra kanske man tar sen en liten öl eller en drink :) 

Ida jag saknar dig och jag tänker på dig! och jag vet att det är hårt att Amanda åkt nu men håll ut jag kommer snart efter de kommer Sara till dig sen ere inte allt för långt kvar tills vi sitter på planet hem till familjerna gumman! vi klarar detta! <3

puss och kram på er där hemma! 

over n out! 

liten uppdatering..

Jaha måste ju säga att idag var det en sådan dag där det var 38 grader varmt ute IGEN :D hahahaha
hoppas ni har de varmt hemma för det har jag iaf :D mohaha! hade till och med sovmorgon idag! blev väckt klockan 9 och barnen var redan ute och inga problem över huvudtaget! YES! så vi gick till parken lite sen blev de hem för slip and slide åkning och bad i "poolen" sån där man hade när man va liten.. de gjorde barnen jag tog sol oljan och la mig på ny klippta gräset! klippte ju gräset igår! så där log jag och tryckte idag igen! haha riktigt skönt! 


asså nog att det är varmt och så men att solen tar det är ju ett faktum! hade vita fötter imorse men efter en dag i solen så jävlar! hahaha då har jag liksom bara haft dom på mig till och från parken imorse :P 9-11 thats it.. så solen tar ju iaf! 
SKÖÖÖNT! eftersom det var någon person som skröt så mycket om att hon var så brun osv för nån vecka sen.. men gnäller på att hon inte är de längre! haha.. så vi får la se när jag kommer till dig på tisdag gumman! haha. har ju hela dan imorn och lördag söndag och måndag! att trycka i solen! det ska ju ligga upp över 80 alla dagar :D dvs upp emot 30 + varje dag :P Herre min skapare vad jag älskar detta land på sommarn! haha.. eller i alla fall vädret / värmen! även om vi kan få tornados och liknande här uppe! haha.. men men! 


Nu är det ju inte många dagar kvar tills flygning! påtal om annat! redan fredag imorn sen ere ju lör/sön/mån sen ere ju tidsag och då flyger ja! men det är ju så kul att jag måste sova hos mina amerikanska polare för att få skjuts till flyget! för att mina värdmammor ställer ju inte upp.. skulle ju fråga om dom kunde skjutsat mig men jag hann inte fråga innan hon säger hur kommer du till flyget på tisdag? det är ju inte så dyrt att ta taxi eller buss.. jag bara va fan hallå jag ska vara där klockan 6 va fan?! så jag svara ja vet inte får se.. eftersom jag hade förväntat mig att dom skulle skjutsa mig.. för att buss till flyget nej tack inte med denna busstrafik dom har här! det är ju inte som hemma om vi säger så.. så jag ska sova hos Bambo/Chance/Denniston och Randy så skjutsar bambo mig på morgonen! han erbjöd sig "should i give you a ride to the airport?" och ja fråga om de inte är för mycket besvär för dig? och får svaret " hell no! were family! everybody is taking care of eachother!" det är ju skönt att jag har några som är som en normal familj här! så blir att jag sover hos dom på måndag! det är närmre flyplatsen oxå så det är ju skönt! Längtar verkligen att få komma iväg från de här skiten! även om det är sol och välidgt varmt! och jag hoppas jag tar med mig vädret till Massechusetts! för regnet de har haft nu vill ja inte ha! hahaha ska ju glassa på stranden så de går ju inte om de regnar! haha.. men men,. nu måste jag kila måste se om jag kan fixa ett par hörlurar mina är pajj! :( 

men men ha det bra alla ni som läser! 
puss på er alla! 

over n out!


YEEEEES

1 vecka kvar tills man far se sin lilla skitgris! ska bli skont att komma ivag lite! lite trakigt att amanda och pia aker hem dock men jag vet att du klarar dig gumman!

tankte bara medela alla som laser att jag har 100 F dvs 38 grader celcius helt sjuukt fan jag gick nyss ut med soporna och jag ser ut som jag har sprungit milen fan :P helt sjuuk stat detta assa! hahaha.. slutar jobba om dryga 40 minuter ocksa sa de kanns bra! haha de blir de tryck i solen med sol oljan :D mohahahaha

over and out !

weekend.

detta har varit en lång helg.. 

i fredags så fick jag ju lön så då blev det att boka fllygbiljett igen fast från Boston - Minneapolis.. 
hade lite problem med bokningen för först ville dom inte ta emot mitt kort så fick jag vänta lite sen gick de igenom tacka gud för de! fick även min nya telefon i fredags! blev inte den jag la upp blev en liknande och bättre! och jag slapp betala för den! 
för gratis är ju alltid godast så att säga eller hur? :D haha dagen gick ganska okey trots att de va midsommar där hemma och man ville vara där och supa och äta gott! pratade lite med ida under dagen dom skulle ju ha midsommar firande med lite svenska au pairer i boston, och jag ville ju självklart vara där med henne och fira! missat både födelsedag och midsommar nu :'( vi har lite att ta igen när vi kommer hem! men de ska vi nog fixa! många midsommrar kvar och födelsedagar med! 
men jag kännde att jag ville inte vara själv på midsommar afton och så,, så jag tänkte att jag hör vad mina kära amerikaner ska göra och de blev drive in movie! Det var riktigt coolt har ju bara sätt sånt i film liksom, så vi blev ett helt gäng amerikanos + svensken och vi hade öl och till tugg och annat smått och gott med oss! jag blev lite fundersam liksom vart var högtalarna liksom? hmm så ja fråga ju för ja hade ju inte en aning om va de var först och hur de funka.. de är så att man ställer in radiokanal och så spelar alla som är där ljudet genom bilarna! för ja tänkte ju kommer fan inte höra ett skit men de kan ja ju lova att man gjorde! alla hade stora trucks (pickup) som vi säger hemma med soffor och fotöljer och sånt riktigt fränt! 
Vi såg Taking of pelham 123 och The Hangover och Terminator 2.. jag såg dock bara dom två första för att driv in börjar inte förens de blir mörkt ute! och vi kom dit vid 8 tiden och första filmen drog igång halv 11 så liksom de skulle blivit en riktigt lååång natt men vi hade kul som fan! grilla och drack gott! så midsommar blev inte så farligt iaf! men som sagt skulle hellre varit med ida eller varit hemma och firat de ordenkligt! men men hoppas alla där hemma familj, vänner och idas familj och vänner hade en underbar midsommar utan oss :P hehe

Lördags blev de rätt lugnt och väldigt mycke häng i mitt rum underdagen för att de va så jävla varmt ute så jag kunde inte vara ute för att de kändes som jag skulle smälta bort typ... det var ungefär 36 ute helt sjukt hur de funkar i denna stat! kallt som fan på vintern och sommar varmt som fan.. men ska ju inte klaga ska ju nästa bli upp över 40°C på onsdag tror ja de va :P haha.. hoppas ni har de varmt och skönt där hemma.. men men åter till lördagen då... var ju hemma under dagen då som sagt! sen på kvällen tänkte jag och bambo (amerikan) att vi skulle grilla lite och så.. jag åkte dit runt 6 och de var fortfarande 84°F ute dvs runt 30 snåret.. sjukt! men iaf jag hade med mig två gigantiska stekar som vi skulle brassa på! så de blev grillning på högnivå! känner att jag blitt jävligt hajj på de nu förtiden! jag drack en öl innan maten de va allt sen blev de läsk! kände att jag inte ville dricka så de va skit samma.  men efter maten blev de så att "aha! va gör vi nu då?" sen kom bambos "kombos" tillbaka till huset! och de ville gå ut men eftersom det är en lite finulig lag är att man måste vara 21 så sa ja men jag kan inte.. och fick svaret de löser vi! och vips några sms och samtal senare så vare klart jag hade en kontakt för att komma in :D woohoo! och nej alla ni där hemma som är oroliga efter att ha läst de här! inge falskt id kort eller så! vi fick gå VIP dvs inte visa lägg och jag fick även dricka vilket jag inte gjorde dock med de blev väl nästa gång :D haha " han har precis kommit från sverige och ny i gänget men fyller inte 21 förens i december så de e väl lungt?" de var de som fick mig in! och det är ju nästan sant :P haha inte riktigt ny i gänget och fyller ju nästan i december med så :P haha .. men men de var rätt kul! vi spela biljard och lira lite dart! och grabbarna drack öl och drinkar men vi hade kul! 
efter de blev de att sitta i kö i ett parkerings hus i 1 1/2 timma, tror nog fan alla va i downtown igår! helt stört!
men vi kom iaf hem och jag gick och la mig och vakna upp runt 2 tiden i min underbara säng! och kolla ut piss väder men det e fortfarande 80°F ute man bara va fan! så idag har de inte blivit mycke alltså.. messat lite med min lilla flicka! och sen bara degat i min säng och kollat på film! söndag är heliga dagar när vi kommit hem har vi kontaterat! antingen kommer vi äta middag hos våra föräldrar eller bara film sönda :P haha det låter väl bra där hemma va? :D fina söndags middagar förväntar vi oss :D haha och nu sitter jag här och skriver allt detta i väntan på att Ida ska komma hem så jag kan få höra om allt som hänt i helgen! midsommar, koncert! och allt som hör till osv! Måste bara säga att jag är riktigt LYCKLIG! 
jag har hittat Ida Olsson och jag har massa underbara vänner här i mn som stöttar mig och även där hemma! :D hehe längtar att få komma hem! Nedräckningen har börjat kan man säga! 4 månader kvar! 

saknar er!
längtar att få träffa er!

nu orkar ja inte skriva mer :P haha kommer väl mer i nästa vecka! puss och kram! 

väder uppdatering :D

Idag ere en sån där dag jag hellre sitter i en sval källare än att bli stekt i solen ute! men va fan man får la dra på oljan och lägga sig ett tag kanske ;) 

föresten ska bara medela att jag gillar väder prognosen! 
Söndag 21.e juni = 36 och sol :)
Måndag 22.e juni = 38 och sol :)
Tisdag 23.e juni = 39 och sol :) 
Onsdag 24.e juni = 36 och sol :) 
Torsdag 25.e juni = 33 och sol :)

och sommaren har inte ens börjat än :D woooohoooo ibland kan man ju gilla detta land :D woohoo

irriterad!

Hejsan allesammans! 

Jag är lite smått irriterad! Ida är grymt förbannad! 

Det är ju så att jag ska ju åka dit snart! och jag kolla flygbiljetter o sånt! vi ville ju få det till 2 veckor men de gick de inte med på. fine jag kollade biljetter dom var piss dyra! så jag boka one way ticket! biligt! så skulle jag kolla biljett hem men de fanns bara dyra så kolla jag då dagen efter så de blev 8 dagar istället för 7 och då fanns det en biljett för 88 dollar tänkte jag blir skit bra! så bad ida kolla med hennes värd mamma! som säger nae! våran deal var 7 dagar inget annat! SNÄLLA VA I HELVETE 1 jävla dag? så säger hon att hon ville ju att jag skulle bokat en tur och retur biljett! men det är fan inte så jävla lätt liksom! dom kostar typ mellan 350 - 550 och uppåt en tur och retur biljett liksom.. så hon vart sur för att ida fråga snällt om jag kunde åka hem den 8.e för att det var jätte billigt för mig att åka hem då men det går absolut inte! så nu ska jag och ida betala den biljetten tillsammans på den 7.e för att den kostar så mkt.. faaan asså! hata amerikaner asså! och deras förbannade syn på livet asså! 

Jag tycker personligen att jag ser hellre en person som jag inte träffat att den kommer till mitt hus om det skulle vara mina barn, au pair eller va fan som helst istället för att släppa iväg mitt barn, au par eller va fan som helt till nån annan? någon som håller med mig? eftersom underlaget för allt e att jag e manlig au pair (vilket för idas värd mamma verkar vara helt absurt!) och att hon inte känner mig, den delen kan jag förstå, klart man är lite så om man inte känner någon men att dömma mig för att jag är kille och är au pair e fan de värsta jag varit med om.. jag är fan i mig minst lika bra som en tjej är! om inte bättre!  

men men! 
blir ju lite glad iaf när man hör skvaller från ida om att folk ser fram emot att träffa mig och sånt när vi kommit hem! känns bra! ser fram emot att träffa er med! hoppas att ni inte tycker jag är helt bakom flötet bara :P hehe.. 

Dagarna springer förbi numera känns de som.. satt och funta på det igår! asså när man kom hit och träffa folket som varit här i ett halv år och börjat nedräckningen för hem resa liksom de kändes ju fan de kommer ta en evighet för att komma dit.. men asså fan jag har ju varit här i 8 månader typ och de har fan gått otroligt fort och nu är jag där! Ned räckning! visst det är ju runt en 100 dagar kvar men fan har dom här andra 265 eller va de nu kan vara gått såhär fort ska dom 3.e delen av detta år gå minst lika fort! dock vet ja ju att de är lite segare eftersom JAG vill vara med ida så mycket som möjligt men vi får väl ta igen det när vi kommer hem gumman intesant? :D presentera varandra inför familj och vänner de blir efter ett halv år! men fan de klarar vi! vi har stöt från alla där hemma hoppas ja ;) haha 

Dans? har varit mycket prat om dans sedan ida var här! ska man våga ta steget att börja dansa? det är ju jävligt kul iofs men vågar jag? det är en bra fråga.. ida du ska ju börja dansa linedance med mamma iaf! du älskar ju country som min mor! haha och NEJ mamma jag ska inte dansa line! jag vet att du vill och jag vet att jag kan men känner att det är inte riktigt ja! :P hehe.. du får la börja med mutorna igen! du köpte ju ingen data till mig så va ska de va denna gång.. bil kanske? :D haha naerå! 

och för er som läser allt detta som jag på något sätt får fram i text, så om ni vet lediga jobb till hösten! skicka ett mail till mig? snälla är öppen för det mesta! är ju dock tattuerad och har piercing men piercingen kan ju tas ut. :D 
mail adress = [email protected] 

hmm något mer jag ska tillägga? nae inte vad jag vet! men men tack och hej leverpastej :D aka bert ljung! 

fy fan

..

säger bara draaa åt helvete!! Det spö regnar och det oska lite lagom förut under dagen, 
men nu hjäääälp! det bara small till när jag hade ryggen mot köket där finn sitter och äter! han blev livrädd och börja 
gråta, cat och Jenni var ute och hämta mat och grejjer från bilen när de small cat kom in gråtandes oxå.. 
men fan asså trodde de small i huset, fy fan! 

färdig pratat!

var nyss uppe och käka lite kvällsmat! och tog ett litet samtal med Jenni.. för att det är ju så att dom ska byta mobil operatör till AT&T som har iphone här i usa och jag ville ju självklart ha en.. men efter prat med storebror Niklas så blir de ingen iphone! för att det e ett helvete att låsa upp den osv + att mina värdmammor trodde ju typ att jag skulle betala för den och lämna kvar den.. men de blir iaf ny telefon! eftersom min som jag har nu fungerar inte med AT&T så det blir nämligen denna

.

LG neon! liten smart telefon! med fullt tangentbord! vilket är ett måste nu mera! klarar inte av en vanligt telefon! de går fan inte.. det är så mycke lätter med vanligt tangent bord! så den blir det på fredag :D woohoo 

snart så!

då var de dags igen då!.... 
Sitter här på bloggen och skriver samtidigt som man pratar med min lilla prinsessa på skypen! och det är ju bara 2 veckor kvar tills man sitter på de där efter längtade flyget till henne! de kommer bli galet skojj att få träffas igen! vi insåg även att jag är där under USAs national dag 4th of July! kommer bli galet skojj :) ida sa nämligen att det är ett jävla drag där under national dagen.. 
så lite info då jag flyger från Minniapolis klockan 07.00 AM och kommer att landa i Boston 10.45 AM 
där kommer Ida möta upp mig sen blir det en tripp i boston! med lite mysig lunch och förhoppningsvis en underbar promenad runt i någon park eller något innan vi åker hem till ida och hennes värdfamilj! 

Asså jag fattar inte själv hur mycket jag verkligen saknar DIG!!! och jag vet att vi kommer klara detta!! det är ju ändå bara typ 4 månader kvar, så de ska vi se till att få det att fungera! eller vad säger du ida? 
Och jag de va absolut inte roligt att missa din födelsedag :( jag ville verkligen vara där med dig! de skulle varit skönt! 
men vi får iaf fira national dagen tillsammans! ska i alla fall bli skönt att få träffas igen som sagt! 
och självklart så saknar jag dig som faaan! det är galet! blir tokig! 

utöver de så är allt som det ska typ.. gammla vanligt längtar hem lite extra för att jag var på Johannas goodbye party igår o så.. men det går väl som sagt! 

på återseende! puss 

happy

..

All the love that history knows,
is said to be in every rose.
Yet all that could be found in two,
is less than what I feel for you
Ida Josefine Olsson

emil is happy!

Idag ar en bra! dag eller battre dag snarare :D imorn far jag lon och jag bokar min biljett till min lilla flicka! blir en vecka till Massechussets 30.e till 7.e kommer bli underbart! sen far vi se om jag kanske aker en gang till i slutet av juli igen!
vi hade en lang och bra prat igar om allt mojligt hemma! det kanns sa bra att vi kan prata om allt!
I think I've found my soulmate! my best friend and a wonderful girlfriend :D och det har som hander har i det stora landet ar val en bra start pa varat forhallande med tror jag! massa prat och sant! som gor att vi kommer varandra mycke mycke narmre! visst klart jag / vi tycker de ar jobbigt att inte traffas nar vi vill o sa! men det har gor vart forhallande starkare! langtar verkligen tills vi sitter pa planet hem i slutet av oktober! :D fa traffa alla! idas familj och vanner och min familj och allt! jag hoppas bara att idas vanner och familj kommer gilla mig, och att dom inte tycker att jag ar allt for knapp :p hehe

Allt blir val alltid battre nar man har bra vader osv! och nar man far vara lite ledig mitt under dagen!! mina barn e hos psykologen med Jenni! sa jag fick lite ledigt! sen att man kommer vara hemma sjalv i helgen kanns bra med! kanske bjuda over lite folk och grilla och dricka gott?

Nasta vecka far jag troligen min iPhone ocksa! for er aldre dar hemma ar det en grym mobiltelefon! haha fran appel! antligen sa ska dom byta opperator! kanns grymt skont!

det kanns battre nu nar man har saker att se fram emot! och allt gar fortare nu ocksa kanns de som! det e ju liksom fredag imorn och de kanns sa skummt att dagarna gar sa javla fort! och pa tal om nagot helt annat! om det ar nagon som vet saker om jobb erbjudanden till hosten/vintern hook me up please :P haha

till min lilla sotnos! jag saknar dig grymt mycket! men snart kommer jag! ska bli sa underbart att fa se dig igen!
vi klarar av detta! inte sa langt kvar! och snart fyller du 20 ocksa, synd att man inte kunde vara dar pa lordag dock :(
dock vill jag veta vad det ar for overaskning du har i kikarn :P haha om nan vet nagot skriv ett mail till mig men sag inget till henne :P hahaha


puss pa er alla! saknar er! och till andra langtar efter att fa traffa er!

tack och hej : )

....

Uppdatering pa armerikanskt tangentbord :P..

Igar var en san dag dar jag bara ville hem!! dom dagarna kommer ju lite da och da liksom, som tur ar har jag nagon som ger mig lite ljus i dom morka dagarna nu mera! det kanns skont att ha Ida vid min sida! Men visst det ar jobbigt med eftersom hon ar sa langt bort fran mig! men vi har vara mobiler och vi har skype sa vi ska ta oss igenom detta! som jag sa till henne igar! jag vill inte aka hem utan henne! vill sitta pa samma plan landa samtidigt traffa vara familjer samtidigt och allt sant!
Det varsta med det hela ar att jag trodde inte att de skulle bli sa svart som det blivit! jag tankte att efter hon varit har kommer de vara lugnt vi har varandra och sa! men jag har nog aldrig i hela mitt liv saknat nagon sa mycket som jag saknar henne! och de varsta ar att hon har varit borta i 3 dagar! Men som sagt jag ska fan klara av detta! vi ska klara av detta! Aker till Ida om nagra veckor! 14.e - 21.e aker jag till Capen! ska bli skont att komma bort lite aven om de blev lite mindre an planerat..


ut over det! sa sitter man fast i huset for 3,e dagen i rad! utan bil for att mina vard mammor tagit bada bilarna med barnstolar i det e ju javligt skojj (inte) men jag kan ju inte gora mycket at de heller! blir mycke film och bocker med barnen under sanna har dagar! men men.. Hade aven softball match igar var verkligen inte pa bra humor for att spela men det va bara att bita ihop och spela dock forlust igen.. men de var anda en sak som var positivt med det hela! Ross aka el capitain! fraga om jag ville spela dubbel match pa fredag med bara gubbarna och sjalvklart tacka jag JA.. blev lite chockad! att jag ar ju inte den basta sa att saga av dom som spelar i mix laget men han fraga mig! han sa ..
"Emil! What do you do between 6-8 on friday? we want to give you a shot at the mens team. so see you on friday?"
det kanns ju bra! maste ju innebara att man gjort ett bra jobb!


men men nu maste man val jag laga lite mat at mina tva skruttungar!
kul att hora att man har fatt nya lasare ocksa! fick lite skvaller av froken Olsson :)
sa jag hoppas att jag inte allt for javlig? :) hehe

tack och hej!

hem ?


funderar på om jag ska hem! .. jag pallar fan inte det är längre! vet inte vad jag ska göra... orkar inte med att jobba som de här mer, det är kul första 4 månaderna sen ere fan inte roligt längre... och nu när jag har ida oxå så har det blivit ännu jobbigare! visst jag trodde fan inte att de skulle bli så här jobbigt men det är fan det västa jag vet! det värsta jag har kännt! 
och jag har bara haft problem sen jag kom hit liksom!  så kommer nog hem tidigare än planerat! 

9 underbara dagar <3


Lägger upp bilder ock skriver vad vi gjort / gjrode under dom.. 

..

första dagen! blev morgon promenad på mer än 1 timma.. 
och även lite south dale! och kolla lite affärer! :) 

..


blev uptown för percing! och även lite promenad vid Lake Calhoun
sen åkte vi till Mall of America! och kolla lite affärer! det är väl ett måste om man kommer till min
fina lilla stad här i Minnesota! blev även bio, där vi såg UP i 3D riktigt bra film! sen åkte vi och sa hej till 
några av min kompisar som hade fest i deras nya hus! sen blev de inte mycket mer.. hem för sömn! 





vi har även golfat lite! som ni ser så går man ju inte för det till 120 % måste kolla lutning osv! 
har ju inte spelat golf för inte liksom! det var ju på riktigt gräs också så.. haha
behöver vi säga vem som vann? fast bara med 3p så det var ju inte en utklassning så att säga! 
vi gick även här en liten promenix ut efter vattnet! och det sluta med att dom hade en liten konsert där vi spela, 
så vi gick dit och lyssna på lite JAZZ :D haha det var riktigt mysigt :) sen blev de inte mycket mer! hem och bara chilla! 



I torsdags fick jag ledigt från 9.30 så då tänkte vi att då kan vi passa på att åka till outlet mall uppe i albertville! 
det är ett ställe där man kan shoppa billigt! så det blev en liten roadtrip dit för att kolla på saker! 
blev inte alltför mycket shopping dock.. men min underbara lilla ida köpte mig ett par converse :D :D 
hon är allt för bra :)   Efter det blev det hemåt för att tare lugnt i några timmar sen hade jag au pair möte på kvällen!



här har vi två bilder från au pair mötet som vi hade upp i uptown vid Walker muséumet
efter det skulle vi gå på någon konsert på baksidan av muséumet men de var ju inte mycket att hänga i granen så att säga... dom stog och spela i någon tunnel så man såg ju inte ens nötterna! så Ida och Ida bestämde att vi skulle åka och äta! så det bar av upp i uptown för att hitta parkering samt resturang! det blev Duplex som jag och ida käka på lite tidigare i veckan, riktigt cool resturang! lite funky sådär :P haha. 
efter det blev det inte mycket mer eftersom tiden rann iväg! 


Sen vare ju helg då! har inte lagt upp alla bilder vi har tagit för det är alldeles för många bilder att lägga upp på en liten blogg! haha ,, men hmm vad gjorde vi i helgen då.. 
fredags blev det en playdate med ida och elsa! sen gjorde vi väl inte så mkt blev även lite shopping för Karin som fyller 50 på tisdag! så jag får säga ett STORT grattis till Karin på 50 års dagen! sen på kvällen blev de lite käk med grannarna och värdfamiljen.. sen en promenad som sluta med at vi hälsa på lite av mina vänner! 

Lördags blev det inte allt för mycket heller de var ju sista dagen :'(
det blev sovmorgon! sen bara kolla film och sen blev de target för att köpa godis och de blev även en liten film! 
sen så låg vi bara i sängen och dega tills de var dags att sova! med ett stop på donken oxå :P haha.. 

söndag.. :( inte alls roligt! .. buuuuuh inga kommentarer på denna dag! 

puss och kram från emil & ida 





RSS 2.0