Jon Olsson

Assa visst att man har sett roliga saker genom livet men Jon Olsson tar vall anda priset :) hahaha



Jons nya dyrgrip :P Lamborghini Murcielago LP 640 med takbox! haha
Vilken stjarna! haha

Spring break..

Jaha denna vecka börja bra! LEDIG = sovmorgon wohooo! riktigt sköönt! så kan ju inte direkt klaga om vi säger så. 
Kom up i köket lagom till klockan halv 1 och då hade jag fått post! och det visade sig vara mitt körkort :D yeeeah dude!! 



Skönt att få hem det så man slipper ha de där förbannade A4 pappret i plånboken liksom.. haha men bilden asså hjälp :P 
Jen sa åt mig att " dress fancy! " och de gjorde man ju skjorta och allt liksom för att dom skulle vara snälla mot mig men kortet asså jag ser ut som jag sitter på kåken liksom :P haha komentar från Jen " you look like a convict " haha men men nu har jag det iaf! lätt att jag ska gå ut med de här hemma i svedala när jag kommer hem :) haha dock är jag för lång på mitt körkort :P jag är bara 6.1 :P men men som vi säger här borta WHO GIVES A SHIT?! haha inte jag iaf :P haha.. 

Nåväl spring break här i usa är i full rulle här borta! Därför jag hade ledigt idag! Jen åkte till San Fran idag för nån grejj inte en aning borta en vecka.. så jag och jenni är själva med barnen.. så vi får la se hur de går! vi är lite mer lika hur vi hanterar barnen om man jämför dom.. men vi ska nog klara oss.. får se om jag är ledig något mer i veckan vet inte riktigt än men jag vet iaf att jag är ledig nästa måndag med så det är ju skönt! 

Helgen har varit underbar! fredags åkte jag och matt till Wisconsin med anni för att hänga lite med Sarah i henns 
2.5 USD miljoners villa som hon bor i!! och jag säger bara GOD DAMN!! vilket jävla hus hon hade! riktigt fräänt! nästa helg ska jag till julia och hennes hus vill jag inte veta vad de kostar dom har halv basket plan inomhus! och en enorm pool osv .. det är fräänt! men men.. Helgen som sagt.. VI va hos Sarah och bara tog de lugnt med lite coors light (öl) och filmer och så.. bara hade de mys! slutade med att vi satt framför öppna elden och bara prata och tog de lugnt.. in i små timmarna.. sen blev de sömn i den störta sängen jag sovit i och det var den bästa sömnen ever! lördags drog vi över gränsen tillbaka till Minnesota / Stillwater för att käka lite frukost osv.. Stillwater är en väldigt fin "stad" om man nu kan kalla de stad men men dom har ju Mississippi river där och de innebar att vi såg Mississippi båtarna .. riktigt fränt! 
glömde dock ta bild på dom! men vi kommer nog åka till Wisconsin mer så.. efter det blev de tillbaka till Sarahs hus för att hämta våra saker för hon skulle bort med sin familj.. och vi skulle till outlet mall! vilket var 2 timmar från där vi var :P haha .. men väl där så blev de att strosa runt bland sale priser så de bara söng om de.. Outlet mall är som factory outlet fast med bättre saker! haha.. sen på kvällen blev de bio! såg Duplicity med Matt, Anni och Mia grym film! söndag blev bara lugnt inte allt för mkt uträttat :P haha.. Var iofs på bio idag med :P med Ullis vi hade inget att göra så vi drog och såg I love you man! grymt rolig film! haha.. Kommer bli rätt mkt bio fram över tror jag! massa bra filmer som är påväg! Crank 2 är bara ett måste! den kommer dock i sommar! men men,,, 

fortsättning följer! uppdatering kommer väl. haha 

peace out! 

...

jaha... de börjar väl lugna ner sig lite grann här bort nu.. mina utslag är typ borta bara lite på ryggen kvar men de försvinner väl snart hoppas jag.. jag och jen hade ju ett snack förra veckan så det var lite skönt! men vet dock inte hur de blir med sommaren.. vilket jag vill veta ASAP ifall jag måste byta osv! vilket skulle vara pest och pina tror jag! för att jag trivs väl bra här.. har ju mina rutiner osv liksom börja om på nytt skulle väll dock vara skönt! men jag vill inte bort från Mpls! Har mina vänner här! och en flytt tror jag inte att jag skulle klara :P med allt jag köpt :P hahaha,, men ska ringa min PD imorn tänkte jag bara checka läget och prata lite med henne.. 

förutom det flyter det på helt okey nu! jag var kanske världens lataste au pair idag :P jag har aldrig varit så trött som jag var idag så jag satte på tv'n och lät barnen göra vad dom ville hela förmiddagen för jag råka somna i soffan på morgonen.. men de klara sig fin fint! dom går ju på toa när dom behöver osv! så de var skönt! ensak är ju säker tiden springer iväg :P trodde jag typ tatt en snabb nap men de hade ja ju inte :P somna runt 9 vakna straxt efter 12 :P haha.. fattar inte vad det är med mig det är alltid tisdag som jag är som tröttast haha.. men men ingen skada skedd så :D 

dagarna flyter på som vanligt här borta! längtar inte hem nått så det är ju skönt! inte haft en dag än där jag bara vill hem eller aa förutom när jag fick mina utslag och fel antibiotika till de då kanske men förutom de inget, vilket jag tycker är skit bra! även om tar på än att bo i en annan familj osv eftersom man kan ju inte riktigt göra som man vill, om man jämför med hemma i norrk :D haha..

klara ju iaf mitt körkort! förra onsdan.. vet inte om jag skrivit om de.. noll koll på vad jag skriver :P men det var iaf det löjligaste jag varit med om :P haha.. man kör runt i ett litet inhängnat område osv.. jag klara de iofs efter 1 minut så ska väl inte klaga, min kör grejj sa att jag skulle fickparkera mellan två saker och jag skojjar inte asså jag skulle fan kunnat fått in en husvagn i de hålet men de var ett halvt varv med ratten åt höger sen ett helt åt vänster så var man inne och killen som satt i bilen såg ut som ett frågetecken :P haha.. sen sa han "you dont have do to this! you passed!" och ja bara aha okey.. ska jag vända eller? han bara nej vi måste göra i typ 10 minuter minst annars kommer dom undra vad vi gjort.. haha.. men aa det var ju skönt så vi snacka bara skit i typ 10 minuter när jag körde runt där :P haha. så körkort ala usa avklarat! haha och de var fan de lättaste jag gjort :D haha.. så de ramlar väl när i brevlådan när som tror jag.. 

jag har insett att när jag kommer hem vill jag fortsätta köra SUV men de kommer ju aldrig gå hur fan ska jag ha råd med det liksom? haha.. körde Dodge Durango idag liksom hej V8 magnum riktigt skönt ljud när man kör den men asså det är ju inte dyrt att köra den här liksom fulltank inte ens 30 dollar dvs runt 250 svenska :D haha det är ju fan inte ens halv tank i en vanlig sedan hemma.. de suger ju lite men aa pappa och mamma införskaffa SUV typ dodge durango eller chevrolet suburban eller nått sånt grymma bilar att köra! jag lovar :D haha. min bil helt okey med Honda Pilot :D jag önskar mig det i 21 års pressent :D haha de låter väl bra? tycker de är en bra pressent :D haha
en sån där är jag nöjd om ni skulle köpa :D haha och en mack till den :D
http://www.autoputer.com/chevysuvs/2007suburbanLT1.jpg

naevars om man ska ta och sova lite så blir de uppdatering senare efter jag snackat med min PD imorn ;)

drama

jaha..  snart helg! fy fan va sköönt! 
Det börjar bli bättre här i huset! för att min PD från Boston ringde i början av veckan så prata med henne typ i 40 minuter om hur allt förändrats och allt! och hon berätta lite hur de låg till med allt och det hon sa visste jag redan om.. sen sa hon att hon skulle ringa Jen och checka av med henne och hon ringde upp mig efter de.. berätta att hon pratat med henne osv förklarat lite hur jag tyckte och tänkte.. så vi hade ett samtal medans vi gjorde mat osv.. så de känns bättre nu men vet dock inget om sommarn.. asså hon hade sagt till min PD att dom inte visste hur de skulle bli eftersom dom inte behöver mig för att ta hand om barnen, men inte har pengarna till att betala mig.. och hon hade sagt att de spelar ingen roll ni måste betala honom och han kan inte jobba någon annan stans under sitt år här .. då hade dom sagt att dom skulle kolla upp allt.. men jag skulle ju inte bli förvånad om dom inte gör nåt och sen när sommarn kommer bara oj nae men de går inte.. så ska ringa min PD efter helgen och kolla lite, typ berätta om vårat samtal osv sen kanske kolla med henne om hon kan ringa dom i slutet av veckan och kolla upp med dom hur sommaren ser ut för har dom inte pengar måste jag byta familj.. vilket jag inte skulle tacka nej till just nu.. börjar om på nytt dag 1 liksom.. dock blir jag kvar längre då gott folk :P haha.. men aa de gör la inget :D finns ju inte mkt att komma hem till.. ingen lägenhet inget jobb så aa :P haha.. men men.. snacka med Krisann imorn på au pair mötet. 

som om de inte är nog med de så har folket här börjat flippa med ... något så sjukt alla blir arga på mig och anu mest anu om vi gör saker utan att berätta om de. känns som om det vore våra flickvänner som blir svartsjuka/oroliga så fort man gör nått.. asså ursäkta men aa tjejer asså ni är roliga ibland.. DRAMA QUEENS asså guud och allt har slutat med att jag är en lögnare och jag är dum i huvudet för att jag skriker på tjejer :P haha.. anu vet jag inte för att dom tar allt med honom på tyska för de är lättare .. men men vi får la se vi har ett litet break från dom just nu, synd att nadine hamnar i mitten med födelsedags firande och vänner på besök.. men men dom klarar sig nog utan oss.. vi klarar oss deff utan dom så.. 


Utöver det där så kan jag inte klaga! temperaturen har lekat runt 15 snåret varje dag de var till och med nästan 20 här om dagen .. fy faaan va skönt de var ute då :D bara glida i shorts och t-shirt lira lite basket på uppfarten. 
så kan ju inte klaga på att vädret suger som man brukar göra hemma i sverige... 

well sagan fortsätter en annan dag då :P hehe 

goten nascht eller på svenska got natt 

orken brister snart! tur att man har pojkarna!

..
 

VILKEN JÄVLA HELG ...... 


jaa vart ska man börjar inget blir väl bättre om vi säger så.. 
fredagen va helt okey, dock så har dom det larvigaste sakerna att säga.. Min lilla röd bil får bara köras 3 ggr i veckan = 2 ggr måndag till fredag och antingen lördag eller söndag! 
(bilen är gammal den är ju trots allt från 89.e, så vi måste vara varsamma med den) 
HERREGUUUUUD vem ere som e helt dum i huvudet???? En bil ska köras den "mår" bäst när den är igång och rullar inte när den står still asså jag höll på att aa gud vet vad jag höll på att säga.. men jag höll det inne! Aya fick använda min golf iaf på fredagen! vi skulle fira nadine för hon fyllde ju 19! men den kvällen blev väl inte så värst lyckad heller, aya..

lördag.. Jag sa till mina värd mammor i onsdag tror jag om de inte var i tisdags att vi skulle fira Nadine igen på lörda för att hon ville festa lite sen gå ut liksom aa som vanligt.. dom bara aa men de är bra! Vad ser man när man vaknar jo ett sms! just ja glömde säga vi åker klockan 5 bara så du vet., så om du ska göra nått va hemma innan halv 5! liksom va fan!! 
vad är problemet? höll på att tappa kontrollen då oxå men jag höll det inne! tog bilen och åkte! jag hämta upp anu och ida sen drog vi till Mall en sväng innan vi åkte hem.. väl hemma så sa dom inte så mkt .. dom bara aa men då åker vi hej hej..
och det var bra väder ute så jag och anu tog med finn ut för att spela lite basket! medans cat var inne och lekte med ida men kom ut efter ett tag för att kolla när vi spela.. det var kul liksom vi hade roligt osv bara tog de lugnt med barnen, efter ett tag så gick vi in för de började bli lite kyligare så tänkte vi går in och äter lite nuggets för de gillar barnen. Väl efter att ätit nuggets och lite glass som efterätt så blev de film i mitt rum! medans Anu hade andra världskriget med dom andra tjejerna på skype och telefon.. lång historia! dom ville att han skulle vara med dom men han var med mig.. 
alla vet hur tjejer fungerar! hahaha förlåt men aa.. 
Aa sen så blev de lägg dags för dom så jag la dom i sängs och dom somna typ på direkten, 
Så jag satte mig i vardagsrummet och tog det lugnt med anu och ida och vänta på att dom skulle komma hem nån jävla gång.. för dom sa ju ingen tid dom skulle vara hemma... väl ett tag efter 22 kom dom.. och dom gick typ in på deras rum direkt.. så aa suck orka bry sig... Vi tog bilen och drog! De blev hem till ida och se på film och dricka moster.. 
pineapple express haha grym film.. vi höll på att dö av skratt! blev lite sömn från natten iaf.. 

söndag värsta dagen på helgen iaf halva! 
Kommer hem efter vi åkte från ida för jag vill byta kläder.. vi kommer in jag säger till anu att vänta så kommer jag snart så ger han mina nyklar till bilen sen springer jag ner.. men de tog lite längre tid så dom kom ner, så när vi skulle åka så bara vart är mina nyklar? anu säger dom är på bänken! men dom är inte på bänken?... jag frågar jenni har du sett mina nyklar och hon säger nae jag har inte en aning vart dom är... så kommer Jen in i köket och bara emil kom ett tag jag vill prata med dig.. 

- du vet vad som gällde med bilen!!! 
Aa men jag antog de skulle "gå igång" på måndag.. 
-jag sa 3 dagar i veckan inte en hel helg? eller hur?
aa joo de är sant men som sagt jag antog att de skulle börjar gälla på måndag.
- aya okey.. du måste bli bättre med framförhållning.
ja okey de ska jag.
- vet inte hur din mamma uppfostra dig men aa..
(skjuter huvudet av kärringen inne i min hjärna) inget svar utanför..
- för du vet att när de är sånna här dagar vill jag oxå ha bilen! åka ner cabbat och göra lite ärenden! 
aha men det är ju bara säga de?
- joo men du ska ju inte bara tro att bilen är din. 
inget svar.. 
- och du bryr dig mer om dina vänner verkar de som oxå, för när vi kom hem stog de nuggets kvar på bänken .. bla bla.. 
aa men vi åt rätt mkt och vi åt tillsammans. och jag glömde tabort den. 
- aa för du satt med ida och anu, du vill spendera tid med dom istället.. 
inget svar ... 
- du måste bli bättre på att prata med oss om vad du ska göra osv..
aa okey ska försöka (VEM FAN ERE SOM SKA BLI DE KÄRRING) 


GAAAAH jag orkar inte ens skriva ner allt hon sa.. asså dom flippar här i detta hus! och så har hon mage att säga efter typ liten utskällning att vi vill ha dig här till nästa juni... så faaaaaan heller jag är! ni är MOJJEN!! 
Ge mig mina 10 veckor och betalt så kan vi snacka om de.... och hota mig inte med ditt och datt... 

Au pair livet ska vara att man ska känna sig som hemma i sitt hus osv.. det är väl fan det sista jag känner, kommer hem och är orolig vad som kommer hända, om man kommer få skäll eller om man kommer få skäll genom ett papper eller kanske till och med lite mer hightec ett mail.. och vet inte vad man kan göra eller får göra nu mera asså faan! Jag skulle fan kunna åka hem imorn om de var så, men jag vill inte hem men bort från de här psykhuset ja tack! 

de var första delen... 


Andra delen av dagen var faaaan så mycke bättre! spendera några timmar på mallet igen, det är soft att bara glida omkring där och kolla kläder skor och allt som hör till! efter ett tag så bar de av till Matts LCC möte där vi käka lite god mat och bara tog de lugnt.. sen släppte vi av ida hemma sen åkte vi till matt för att vi ville göra något för att vädret är helt sjukt här borta just nu! helt underbart ute! Så jag och anu drog till Mendota Hights och de sluta med att vi hamna i Saint Paul och kolla på skylinen och såg när solen gick ner över Twin Cities. 


..
Matt och Anu svulla lite cheesburgers ;) 

..
Anu och Matt visar att dom älskar St Paul på sitt tyska sätt  :D hahahaha

..
själv är man ju bara allmänt yr och färgglad som vanligt. 

Vi hade riktigt kul där! satt och snacka lite om allt och så
lite boy time för första gången på länge! riktigt skönt! och nu är man här på i sin säng och känner sig absolut inte som hemma iaf den saken är ju säker! Och så ska man till doktorn imorn igen då! se hur fan de går! blir man fattig igen! WOOHOO! 

året grejj får Sandra Tchann från Österike stå för! Körde på en polisbil på 394 på väg in till stan.. 
lite kul men ändå synd om henne, får se vad hon säger om de imorn!.. 


nae nu ska jag sova är så jävla trött och irriterad!. puss hej



IN YOUR FACE !

hahahaha säger bara in your face! mina värd mammor som har hotat med ditt och datt senaste tiden fick sig allt en chock! 
gjorde min teori idag och visst drar man till med 37 av 37 frågor då! 100 % liksom inte ens dom hade de när dom tog körkort :P hahaha boka Drivers test imorn då.. se när man får visa sina kunskaper i bilen :D haha. undra bara vilken bil man ska köra upp i hmmm volvon eller golfen.. pallar ju inte åka och växla på de kanske se om man kanske kan tjyva volvon en snabbis.. vi får se.. men faan va skönt de va att komma hem med skiten idag! äntligen får jag köra bil igen! haha.. 
ska ringa boston kontoret imorn måste kolla vad dom säger om allt! 

och förövrigt kolla inte på Cultural cares hemsida se vad dom har skrivit om mig :P haha månadens au pair :P hahahah vilken chock liksom haha.. 


adjökens :D

asså va faaaan!

idag skulle cat till doktorn får hon inte mådde bra jag låter dom kolla lite på tv liksom Jen skulle komma vid 10 tiden och dom gick up klockan 9 barnen så aa va fan varför inte.. sen fick jag mail från sthlm om att jag skulle bli månadens au pair osv men dom ville ha lite bilder så jag tänkte jag loggar in på FB och snor lite bilder från mina vänner liksom.. Jen kommer hem hämtar barnen inget mer med de... 10 minuter efter dom åkt frå jag ett mail från Jenni ... 

Hi,
 
Jenn told me the great news about you being featured this month for Cultural Care, that's awesome!  I'd like to read the article sometime.
 
I wanted to remind you about what we talked about last night and some other items:
 
1.  When you are with the kids during the day you are with the kids...not on Facebook or chatting with friends on your computer.  I would prefer that you leave your computer downstairs during the day so you aren't distracted from the kids. 
 
2.  The kids should watch very limited amounts of T.V. - no movies during the day unless Finn needs down time...one Diego in the morning is about all I would expect to happen.  No movies in our bed or your bed or anywhere other than on the couch in the kitchen...I am trying to find time to fix the Mini - in the meantime there is another DVD player downstairs we can hook up to the TV in the kitchen.
 
3.  No naps for Finn!  Get him outside running around as much as possible - with the nice weather he should be out all the time.
 
4.  Get your permit this weekend or no red car come Saturday afternoon...no red car until you get your permit.  You will be allowed to drive the kids to and from school, no running errands with the kids or while they are in school on Wednesday.
 
You are doing much better with the lights and the heater, keep up the good work!  :)
 
We really want you to be successful in your job and have fun too, there are just some things we need from you to make us happy too.  The kids are number one while you are alone with them...they are very precious to us and you must take that responsibility seriously or this isn't going to work.  The kids love you a lot and look to you to care for them when we aren't home, they need you to be present to them, not on Facebook.
 
Jen

-- 
"Skate to where the puck will be, not where it is now"...Wayne Gretzky



asså snälla vad e problemet? om dom vill ha bilder innan arbetsdagen hemma är slut kan jag väll få göra de? helt stört! jag ska ringa LCC idag! måste prata med henne de här börjar gå överstyr! liksom dom säger ingeting dom mailar eller smsar eller skriver post it lappar till mig ? asså snart kommer gammla vanliga emil komma fram och då blir de väl inte vackert! .. 

well..

ja då har man kommit hem då.. ligger i sängen nu,,

aa pratade med Jen och Jenn om de här med lägret och de.. jag sa som Krisann sa till mig att säga de... 

emil
- just jag, glömde säga att krisann ringde mig i lördags och fråga om läger saken, för nån hade nämt de för henne så hon blev orolig och ringde och kolla..
Jen
- okey, vad sa hon då?
emil
- eh hon sa att jag inte fick jobba för någon annan arbetsgivare under mitt år som au pair för att jag kan bli hem skickad osv..


efter jag sa det blev hon typ lite arg tror jag.. hennes plan sket sig... men det är inte det värsta! asså dom har börjat hota mig om man kan säga så..  vet inte om jag skrivit om de att jag har ju glömt lysen på lite då och då. men liksom vem gör inte? men fortsätter jag glömma de så skulle jag få betala 50 cent per lampa, och helt plötslig har jag deadline på mitt körkort liksom idag sa dom fixar du inte körkortet inom en vecka blir de ingen mer bil.. och vi har 3 .. dom menar att jag kommer inte få köra bli på fritiden. Det värsta är ändå att dom gick in i min garderob!! och tog saker! visst fine jag får inte dricka i huset, men asså jag hade öl inne i mitt rum men dom var inte ens mina det var Anu och Matts öl och dom tog dom och gav dom till grannen så jag ska ringa min LCC imorn och prata med henne för att liksom det var ju inte ens mina öl och jag berätta de för dom, och dom bara aha okey.. liksom va fan? funderar starkt på att säga till min LCC att hon måste ta ett prat med dom! för fortsätter de såhär så kommer den riktiga emil komma fram snart! för mamma och ni andra som känner mig, vet att jag har lite problem med att inte vara för uppkäfftig när de kommer till vissa saker. men just nu känns de som om att jag måste sätta näven i bordet för att dom gnäller över att jag hitta gammla tröjer i källaren som jag haft på mig då ska dom fan inte gå in i mitt rum och ta saker.. och allt med deadlines och hot de funkar inte riktigt på mig.. för har de inte spelat nån roll fram till nu varför ska de göra de resten av tiden? jo för de är billigare om jag gör allt

skriver mer imorn.. 

D-day!

Idag ska jag prata med Jen om sommaren se vad hon säger! 
för att jag prata med Krisann i helgen och hon sa det jag anade att hon skulle säga, så jag ska säga att hon ringde mig för hon hade hört något om att jag kanske skulle jobba nån annanstans så hon ringde och berätta om hur de funka o så.. 
Så vi får la se vad som sker i eftermiddag! men det ska väl inte vara några problem om vi säger så men men vi får se.. 

Helgen har varit riktigt grym! hade lite folk över i fredags bara lite mys och så.. och i lördags drog jag anu och matt till Stillwater på Houseparty! och jag säger bara de där huset är MTV cribs asså faan dom hade halv basket plan inomhus! och aa gud poolen dom hade ute var inte allt för liten heller.. så jag längtar att hänga där i sommar :D hoppas att jag är kvar här i MN dock isånnafall... vi får la se.. 

Vi har även fått tillskott på svensk fronten här, Ida från Kalmar kom i fredag träffa henne en sväng igår med mina tyska homies.. hon fick dock bevittna värsta fighten ever! på en resturang mellan aa jag vet inte om de var familj eller ej,, men en kille i 19 års åldern fick snedtäning och börja slå en tjej och liksom de var barn och familjer runt om de va helt sjuuukt! vilket land man bor i asså.. hehe

orkar inte skriva så mkt om allt så de blir korta saker om de mesta.. 
köpt nya jeans och nya skor med så :) haha.

mer info om hur de gick senare kommer ikväll eller aa imorn för er hemma i svedala! 



skype : )

Idag har varit en bra dag! har pratat på skype jag vet inte hur länge med min lilla musse Adis :D 
skönt att få prata av sig lite med vänner! micke var även med in koversationen via Adis mobil :P haha.. 
Vi har pratat om allt berättat lite hur det ligger till här i familjen och med allt annat.. 
Kändes riktigt skönt att få prata lite med min "Brother from another mother" så nu har det släppt lite.
har även visat honom runt i mitt hus och lite sånt! kändes så bra asså fan va länge sen det var man prata med dig gubben! 
allt förlänge! och om jag nu måste åka hem får jag bo med honom :D känns ju bra! haha bli sambos :D förhoppningsvis behöver jag inte åka hem det är väl målet med de hela!


brother until death gubben! <3


 och alla mina brudar från "Arlanda gänget" ställer verkligen upp oxå med att kolla med deras LCC's (kontakt personer) om det finns familjer och sånt! så allt känns bra! ska prata med min LCC i helgen om allt som hänt se vad händer efter det! och det ska bli så skönt att familjen ska bort över helgen med! och att Anu ska sova här i helgen så då blir de lite öl och spela lite Wii och kanske även lite monopol! känner att öl skulle inte sitta helt fel! men men på åter seende då :D

puss och hej



De var en gång

Mitt problem om jag berättar för nån! 

Min ena värdmamma är ju lärare på High school och de är så att  hon är ju ledig 10 veckor i sommar och de har hon berättat för mig! 
Så jag har ju tänkt liksom faan va niice med ledigt i 10 veckor och få betalt och allt.. sen förra månaden börja hon snacka om att jag borde åkte och jobba typ Gran canyon eller nått sånt.. och jag tänkte aa visst kul grejj dubbla betalt.. sen hitta hon nått sommar läger för barn i åldrar 7 - 18 som vanligt sommar läger. bara att där dom tänkte att jag skulle jobba får man bara prata svenska och använda sig av svenska saker osv bla bla.. och ja har hela tiden tänkt aa men kanske 2 veckor eller nått då kanske..  liksom få dubbla betalt! :) 

Men sen igår efter när jag kom hem från doktorn så, börja hon prata om pengar osv. så kom hon in på ansökan till campen, eftersom hon har tjatat om de ett par dagarn nu.. och så sa hon att jag har inte råd att pejja 10 veckors semester för dig osv och då insåg jag allt! 
för hon sa till mig nån gång typ " yout going to have atleast 3 weeks vecation" 
det innebär att hon är hemma, och vet att jag behöver inte jobba så tycker hon att varför ska hon betala för mig? och hon tänker väl att jag inte vet att jag inte får jobba för nån annan sak förutom Cultural Care under mitt år i usa osv men jag är fan inte så dum! ska hon spela fult med mig så kan man spela fult tillbaka! 
så slut TESEN är att hon försöker pusha mig till att göra nått som jag inte får för att slippa betala mig i 10 veckor när hon ska va  hemma. 



så ligger det till här men det med ful spela, slår ju tillbaka. för jag har mailat läger grejjen och fråga om jag får göra de.. och om det är försent med ansökan.. har även mailat med en LCC på Long island NY som är lärare på au pair skolan, om de skulle vara så att jag ska göra en ny matchning om de fanns familjer i NY området osv. har mailat, lämnat voicemail, samt facebookat min LCC om det så får se vad som sker! första ska jag prata med min LCC om det.. så ligger det till i mitt liv! aa plus allt jävla kliande som försegår just nu! och det suger riktigt hårt! 

?

denna dag har sugit något så hårt! sjukhuset från 7.30  - 13.00 YIPPIEEE eller inte! faaan
iaf fått träffa hudspecialist och hon tror att de kan vara tvätt medel eller nått fick iaf mer medicin som ska kunsumeras i några veckor och sen gjorde hon nått i min arm som sluta med stygn som jag måste skönta nu oxå.. 

sen till dagens andra händelse.. byta familj kanske? eller aa nae jag vet inte!! 
för när jag kom hem så börjar Jenn prata om pengar och allt.. sen börja tjatet om ansökan till nått jävla läger som är i sommar som jag trodde att jag skulle åka på i 2 veckor liksom som kul grejj vara ledare och så. det var väl inte vad Jenn tänkte om vi säger så.. för hon ska ju vara ledig i 10 veckor så min sommar skulle ju bli suuper duper hade ju jag planerat. 
men nae.. för idag säger hon att dom har inte råd att ha mig om jag inte hittar sommar jobb.. och saken är att jag får inte jobba nån annan stans i detta land under tiden som au pair för de första kan jag bli utsparkad och bli svartlistat i X antal år osv, eftersom de har varit ett himlans tjat om den där ansökan som jag då trott skulle vara nått kul för mig som dom tyckte att jag skulle göra,, men som sluta med att de skulle vara så dom kunde spara in så mkt pengar som möjligt. 
Jag släppte inte dock ut vanliga emil som skulle komma ut i en såndär situation hemma i svedala liksom börjar fråga massa frågar osv och jag tänker inte göra den där jävla läger saken i 7 veckor aldrig! för dom vet att dom måsta betala mig när jag här oavsett om dom är ledig osv det står i deras avtal! så här om dan snackade vi ju om försäkrinng och sånt varför jag inte är försäkrad på bilarna. för att de är så dyrt för dom eller vad det var.. så dom tänker inte göra det så händer de något så åker jag på att pejja de! Jenn sa att blir du stoppad eller så är du en vän till familjen som är och hälsar på osv.. ja bara va ? aha okey? men liksom det är saker dom vet om oxå att dom måste betala så jag bor inte här i mitt hus igentligen inte på papper iaf. så jag ska väl till min LCC och prata om "studier" i veckan, för dom sa även att jag inte skulle ta upp något med Kirsann om de där lägret osv men jag är inte den som sitter på sånna hära saker..  
I värsta fall kommer man väl hem till sverige i sommar :( det är ju det sista jag vill! för vad finns att hämta hemma? inte allt för mycket saker iaf.. men men vi får la se nu känner jag att min medicin går i gång för nu blir jag lite segare, så dags att sätta på en rulle och se om man somnar då kankse :P orkar inte skriva mer nu.. men men 

puss och kram! 

....

denna vecka har väl varit okey.. och det värsta är att jag har 6 dollar på mitt konto och det är söndag! 
HATA DETTA LAND OCH SJUKHUS!!! dom kan faaan dra åt helvete asså! har ju fått nått jävla slags exem på armarna och knäväcken samt ljumskar! Så jag ringde och boka tid på Park Nicolett Clinic och så åkte jag dit och kolla de fick medicin för det nån jag jävla salva med steroids och antibiotika i samt predneson eller va fan det heter det är några tabletter jag ska ta! men tror ni att de blev bättre nae! det vart värre, och inte råga på det så upptäckte jag på lördan runt 2 tiden att jag har fått mer saker på ryggen och nacken så då bar det av till Urgent Care och det är ju inte de billigaste... så då gav dom mig nått samma salva fast starkare.. och jag skojjar inte asså när du smörjer på det asså jag skulle kunna slita min hud i stycken och jag är fan inte så lam när det kommer till sånt men det är något förjävligt.. men men så fick jag de skiten och var tvungen att betala de och nya piller.. 50mg om dagen ska jag ta i 5 dagar sen ere 40mg i 5 dagar sen ere 30 mg i 4 dagar sen ere 20 i 4 dagar sen ere 10 i 3 dagar sen ere 1/2 mg i 3 dagar sen skulle jag bli bra... men igår kväll när vi var ute så kände jag att de börja klida på magen och lite överallt men tänkte de kanske är medicinen som sätter in. för att jag smörjde ju in mig och tog medicin innan jag åkte på LCC möte, så jag sket i det.. sen åkte jag, sandra, ullis, sandrine och fylle nadine till Perkins för att dom ville käka lite.. då tänkte jag måste kolla va fan det är som kliar så förbannat.. tar av mig jackan och drar av mig tröjan och det var fan inte bara medicinen som satt in utan jag har fått någon jävla reaktion från nått av det jag tar just nu så jag såg ut som om jag rullat runt bland getingar eller nått asså.. så det var ju mindre roligt så imorn Måndag klockan 8 ska jag infinna mig på sjukan IGEN för undersökning osv.. och jag har 6 dollar så vi får la se hur fan de går.. 

Det ända bra som hänt denna vecka är väl att jag och övriga folket från europa blir bättre och bättre vänner! och att vi lyckats att får barnen hyffsat toa tränade! ända possitiva med denna vecka.. 

lite andra saker som sker i livet då.. jag funderar på att bli lite mer vuxen och införskaffa mig en iPhone 3G här i de stora landet USA. för jag vill ha den men jag ska kolla över hur mkt det kostar.. för jag och jenn prata om att det är väl dags att bärja bli vuxen och att betala min egna telefon är väl attt bli vuxen mamma? haha.. även om dom betalar min telefon just nu.. men aa jag vet inte vi får se hur de blir med det skulle vara skönt att få med sig en iphone hem till svedala! körkortet ska jag försöka lösa nästa helg :P 25 dollar för test och körning :P haha det är larvigt :P men aa .. och de skriftliga kan man misslyckas med hur många ggr som helst utan att betala mer, körning lär jag inte ens misslyckas med :P det svåraste dom gör på de är att parkera på en parkeringsplats mellan två bilar :P haha så funderar på om man ska ta och läsa lite i "körkorts boken" som de kallar lilla serietidnings modellen :P liksom 65 sidor? :P haha sen måste jag prata med mitt gym hur vi ska göra nu när jag inte har några pengar till nästa betalning.. eftersom jag måste betala läkarna och skit..
vi får la se... ska väl boka skolan oxå. weekend class i maj blir första.. med hela gänget :D svenskar, tyskar, österikare, mexare, colombia osv :P haha kan bli riktigt skojj :D 


men men nu ska jag väl försöka sova har sovit typ 8 tillar på 3 dagar! kan inte göra så mkt kliar så förbannat men men.. 
vi får se imorn hur mkt kalaset går på imorn då.. 

god natt! 

RSS 2.0