FOOTBALL!

Idag var en "lugn" dag eller vad man ska säga, var nere på southdale en sväng men aa black friday! 
DRA ÅT HELVETE! på ren hedlig svenska vad folk de var! svenska jul rean släng er i väggen! eller allt shopping överhuvud taget släng er i väggen! USA + rea dagar typ black friday! folk som ligger i sov säckar för att var först in i butiker och grejjer! dom är djur här bort! ända jag vet att svenskar gjort så på e typ nötterna som skulle se Sagon om ringen först och typ när dom släppte iphone i sverige! gaalet var de iaf till och med för mkt för min smak! så jag sket i det och åkte hem och så en film tog de lugnt, gick ut och släppte loss lite gamla basket talanger som sitter kvar :P haha 

Sen drog jag och emma in till staden för att gå på State Championship Football för highschool lag! 
"DRA ÅT HELVETE!" igen på ren svenska de var fan sjuukt! det är som alla säger! det är som på film! 
heel tokigt! Alla glada och snygga cheerleaders, och alla coola på skolan har sina lagjackor osv, skol orkestern är där som vanligt också, tokiga mammor i publiken hela skolan är på läktaren och hejjar fram sitt lag! bla bla bla osv ! helt stört! men det som är sjukast är..
Vet ni hur många spelare det är i ett HIGH SCHOOL LAG som spelar AAAAA ligan? det är de bästa du kan spela i som ett high school lag som jag fattat de, the best of the best! 
svaret är iaf runt 80 - 100 som tillhör laget, det är annat jämtemot svenska fotbollen där man har typ 6 på bänken med målvakt då så att säga, här har du aa X antal andra som kan och vill spela! satt ggrzfd sjuukt sjuukt! och 
Metrodome som är Vikings hemma plan gick allt av stapel! det var riktigt kul! mer uppdateringar kommer! 



High school ball! 



viking hemma plan sjuuukt stort som sagt! 


chilivippen!

Thanksgiving!

Jahaa! snart åker vi till Nanna för THANKSGIVING :D  Yeeeeah  va niiice blir massa hedliga amerikanska rätter! så det ska bli kul! Sen imorn blir de Black Friday nån gång underdagen! sjuuk rea i hela usa så det blir väl något roligt imorn! kanske PSP eller Xbox eller något sånt! hehe mormor va lugnt! det är billigare än vanligt på black friday! 






aya nu måste vi kila! hare fint! pöss och hej! 

Heej hopp!

Jaha ledig dag och ledig tills måndag! faan va sköönt :D frågan är bara vad man ska göra för något! allt är ju stängt över the holidays =/ vi får la se vad som händer! kanske blir ett par skor idag eller så blir det en till keps i samlingen :D hahaha. det är ju trots allt lön snart och de är ju ändå rea trots allt! haha förlåt mormor men du skulle älska landet och du bodde här med med allt som är på sale :D hahahaha

..


  puss och hej

jaha då var man amerikanare då!

Veckan som varit har varit soft! veckan som kommer vara kommer vara även skönare.. 
har inte gjort som mycke gångna veckan på veckodagarna, 
Möte med Krisann i fredags gick på 10 minuter för vi har absolut inga problem i vår familj! 
Det är ju skönt det så att säga ;D Sen i fredags kom ju även Emma men fick inte tag i henne då!
men fick ta i henne på lördagen, jag är ju typ "fadder" åt henne här. Hon är alltså sprojlans ny i Au pair livet
och det är ja ju nästa, haha.. så jag åkte och hämta henne i lördags kväll vid typ 10 tiden eller nått sen drog vi till 
Perkins och tog en fika och prata lite, Bjerre vad även med och en av hennes tyska kompisar som va med ett tag. 
vi satt där till typ aa ingen av oss hade kollat på klockan, kändes väl som vi varit där i en timma kanske men så kolla 
jag och klockan var då 2 AM haha rätt gäälet att de gick så många timmar och de kändes som typ 1 :P hehe. 

Söndag drog vi till vårt lilla Mall of America! och jag hade ju berättat om de för emma och dom hade snackat 
om det på au pair skolan la la som vanligt det låter lite överdrivet vad alla säger,, sen när man kommer dit står man
där som en fågelholk :P haha det gjorde även emma för att jag hade pratat om karrusellerna o de där .. hon hade 
väl förvänta sig typ små barn karruseller typ, tills hon såg våra fina berg o dalbaner och allt där till typ flumride och 
va de nu mer är.. har allt! och vi gick där i typ 3 timmar eller något! hitta massa saker som man vill ha men det är bara planera när man kan köpa! Men emma är som mig typ det är sköönt :D så vi gick och kolla lite saker som vi ville ha och så
sluta med som vanligt att jag köpte en keps (A) haha förlåt mormor men men sånt som händer! det är så billigt! köpte även en keps i fredags.. hehe det är svårt att inte göra de när de är SALE!!! :D :D :D :D 
hitta även ett par lila skor som jag ska köpa men funderar på när bara :P hehe.. riktigt feta var dom! Och mor och alla andra där hemma som tycker att jag bara köper "strunt" saker dom går att ha i vinter! de sa dom i butiken! så de så! 

och idag måndag har de varit slapp dag med! eller hela veckan kommer vara slapp som sagt! Thanksgiving week! 
lekt lite osv med barnen! vi har även startat toalett träning aka potti training!  och fick reda på en rolig sak även i helgen när vi prata om att vi skulle börja med de! så fort dom är "potti trained" ska vi skaffa vovve kanske :D :D :D :D wohoooo! 
och jag får vara med att välja! så länge den är korthårig och så ere lugnt sa jag! och så sa jag lite hundar som kan fungera :D MOPS MOPS MOPS den lilla vovven vill ja ha! men mamma dom är som stellan! vill ha en labbe :P dom jagar ju trots allt men de ska vi ändra på liten gullig "barbie" hund ska vi ha! hehe... men men nog om de! det tar vi när de kommer!
Va i inne parken idag med hela min familj och en nära vän till Jen och hennes 3 barn chase, rice, maija,, satan vad kul det är att leka i sånt man inte haft som liten nu! :D blir som ett barn.. haha alla 4 vuxna som vi var, var med i lekställningen och alla olika rutchkanor eller hur fan de stavas! ska dit imorn med emma och hennes barn :) 
Emma är ju dock AIK'are men aa.. vi ska träffa Krisann i veckan eller nästa vecka och prata om klasser och sånt! för emma är ju sport nörd som mig så vi vill ha något med sport i det! och vi har konstaterat att vi vill träffa mer "americanos" så vi ska försöka fixa det med! sen blir de High School Sate Champion ship på fredag! ska bli riktigt kul att se folk i ens egen ålder lira "manlig" fotboll som store bror niklas säger! sen ska krisann hjälpa mig hitta nått lag man kan spela fotboll i också vi ska försöka iaf! dag att hitta amerikanska vänner som sagt!  
Emma och jag var på mall of america idag igen ;D vi köpte en varsin keps idag igen! förlåt mormor! men som sagt de är SALE :D hahaha 10 dollar för en snygg keps får man inte hemma så! haha :D

Jag är även numera amerikansk ;D som en av dom som jobbar på den butken jag köper kläderna ifrån sa! 
du är ju inte svensk emil! du är för anpassad här i Minneapolis för fan! du är amerikanare som oss andra från o med nu! 
hahahaha så nu e jag inte svenska längre så ni vet ;D haha har även hunnit med en hårfärning :P 
och mormor! Jen och Jenn älskar mig :D dom visste redan att jag är allmänt störd och vågar göra det mesta! dom visste inte bara att jag var som jag är :D haha men som sagt dom älskar de! så var inte så orolig! och jag är ung och göra dumma saker! men jag tänker iaf lite ;D hehe! och jag skulle hälsa till dig mormor att du behöver inte vara orolig heller! om jag går överstyr slår dom mig! haha! nej men aa typ nästan iaf! 

Inköpen ... 


kändet att vill göra något som jag inte haft! 


 kepsen som jag köpte i fredags! 


Designa min egna keps i igår! Emma gjorde med en :D


Idag blev det en Minnesota Gophers keps! vårat Collage lag 






tack och adjö ! på återseende :D 

Hejsan hoppsan farerarela när julen kommer ska varenda unge vara glad!

Tjohej med farbror frej! 

naevars! i dag ere torsdag och det är varit en fiin solig men kall dag! 
barnen har varit helt okey hela dagen. och jag har lagat MAT idag mormor, mamma och alla ni andra som inte tror jag kan! 
"egg bake" ruskitgt gott ere och det är Jen & Jenn som har lärt mig! 
vi har vairt ute i det kalla vädret idag och lekt, men inte allt för länge för de va ju som sagt jävligt kallt!! 

Sen när ungarna hade sin naptime (best time) så passa jag på att leka lite med bloggen :D haha
det var inte så svårt som jag trodde så va fan satsa på stort och tog med musiken på sidan med liksom why not? 

Det som har skett denna vecka är även att jag fixat mitt social security nr så jag kan fixa mitt amerikanska körkort och lite annat smått och gott! Vi ska även prata om klasser och sånt vad som finns se om man kan hitta något fotbolls lag att spela med här oxå, borde ju finnas något det bor ju ändå jävligt mycket skandinavier här så.. 
Jag och tjejerna planerar för fullt vad som ska göras inför jul och nyår! Vi ska även vara med på TV den 6.e :D hahahaha skönt att de inte kommer komma till sverige iaf!
Annars har väl första månden i MN gott helt okey! möte med Krisann imorn oxå med familjen. det är min LCC och för er som inte vet vad de är så är det som en kontakt person typ.. 

och mamma har en överaskning till dig på måndag =D bara så du vet!  Mohahahaha



hare bra och hoppas inte att alla börjat julpynta husen hemma redan! för de gör dom här! 

... ... 
vilken vy är snyggast? NYC or MN metropolitan? 

Helgen.

Varit själv under denna helg! 

Ledig sen i fredags klockan 12.. så de har rullat på.. hem och sov en bra stund sen blev det south dale en sväng tills tjejerna blev klara för dagen! sen belv de hemma kväll med brasan osv .. 
i lördags blev det ski och snowboard expo i convention center downtown, gälet skojj :D massa saker man ville ha! 
efter det tog vi en sväng nere i downtown och kolla lite.. för vädret var klockrent! strålade sol och klarblå himmel men det var kallt dock, but it's all good! blev utgång på lördag kvällen så det var roligt! och har tvättat allt som fanns i huset att tvätt! typ 12 maskiner tvätt + torktummlat allt! 

sen handlat såklart! keps och 2 ggr solglasögon. så det är sköönt även varit ledig idag :D så det känns också sköönt :) 

Helgens händelse är ändå när en denna sak åkte förbi mig! höll på att köra av vägen, bil fan är lika stor som en lastbil gott folk 

..


HELG :D

Jaha idag sluta man efter playdate :D alltså vid 12 :D och har huset för mig själv framtill söndag kväll :D gäääälet skönt :D
vet dock inte vad man ska göra.. blir väl kanske käka på resturang med dom andra sen bio eller något.. Imorgon blir det iaf SKI EXPO :D :D :D kolla skidor och allt annat där till :D kanske ska införskaffa mig ett stycke JIB plankor skulle vara galet skönt. Sen kanske de blir ikea och kolla lite hyllor osv till mitt rum så man kan få ultimata pojkrummet :P med bara sport saker och lite coola andra små saker :D nae men helgen kan nog bli grym :D nae dags att käka lite och städa mitt rum (not) hahaha 

ha en skön helg! 

camilla! :'(

..

Arlanda gängets hamster åker hem på onsdag nästa vecka :'(
faaan! jag vill inte att du åker camilla! kan väl inte göra så mycket åt det! =/ 
det är ju ditt beslut men du vet vad jag sagt till dig på msn! 
blir inte samma sak utan dig i landet! :'( 


http://www.youtube.com/watch?v=EbSc57yfa1Q

http://www.youtube.com/watch?v=wtRy9JxGX78

..
Vi kommer alla att sakna dig !!!! usch hatar till och med att skriva detta! 

du får fan komma hit och vara med annars jävlar ska vi alla till dig när vi kommer från usa! 



Shopping :D

Asså detta land är bäst för shopping :D det är billigt och det är bra kläder :D har hittat min butik nu :D har redan medlemskort och hela fadderullan :P lite illa kanske men va fan :D 

..
det där är första tröjan jag köpte :D 

..
Det här e nya vinter jackan för att min Burton sprack lite :P och jag vill inte ha en trasig! 


..
Här e min nya windbreaker :D

..
en anna ny tröja som Jenn & Jen kallar "the swe shirt" 

yreeah i got me a new set of red shoes
Sen har vi ju mina converse som jag köpt :D  och mina nya Nike Air force som jag får tacka mor och far för! 

..

Och det kommer bli mer shopping fram över :D med medlemskort ere ju lite billigare :D 


Jahaa då var man inne på vecka 3

Lite seg med uppdateringar säger mor min! 
det kan bero på att man inte riktigt har tid att uppdatera ;) 

Men men aa vad har jag / vi haft för oss... Det är inte så mkt dagarna går på som vanligt, frukost lite efter 7 sen barnen kommer vid halv 8 - 8 tiden så käkar dom sen ser vi på film eller nån serie på tv. sen skola eller leka beroende på vilken dag det är. Jag och Tiffany har konstaterat med Jenn och Jen (mina host perents) att jag är mer feminin än Tiffany, eftersom vi / jag shoppar så fort vi får tillfälle, och jag har färgat håret och lite sånt :P haha! 
Var iaf förra veckan på Wells Fargo min nya bank, så jag har fixat det väntar bara på mitt visa kort :P sen blir det ny vinter jacka idag tror jag faktiskt för att jag råka fastna i en gren här om dan och rev upp lite, så jag vill inte ha en trasig jacka! men Jenn skulle laga och använda den sa hon för hon ville vara lite cool sådär i snowboard jacka och allt, hahaha 

snart ere thanks giving :D weeei längtar verkligen till TURKEY :D :D :D 

I helgen som kommer ere Home alone för mig som gäller :D så då ska jag passa på att gå Skid och snowboard event nere i downtown :D om jag hittar dit dvs! 

sen får vi se vad som händer :D 

Lill Lördag ! dock inte här :(

Ja då hade ni lill lördag hemma i sverige :P
det har vi ju tyvärr inte här i usa :(
Naevars skämt och sido känns inte som om det är behövligt heller iaf så! Snart helg igen :D Skööönt :D
Barnen är lite extra jobbiga denna vecka eftersom det är öroninflamations dags (suck) men men det gör ju inget blir inte lika mycket med lekande mest tare lugnt. titta lite film, läsa lite böcker osv rätt skönt! Men onsdagar är dom skönaste! :D
barnen är själva i skolan då så då hinner man fixa lite hemma i lugn och ro! det känns ändå bra och sen att man ändå slutar runt halv 5 varje dag är oxå underbart :D

Dagens händelser :P
  • Hårfärgning
  • köpa bebis Pj's fast till vuxna som vi ska ha på våra myskvällar :P
  • åka till M OF A och kolla på skor för jag är i desperat behov!
  • sen fika på caribon som vanligt :P


det är väl planen för dagen så vi får la se hur det blir :D



hare bra så hörs vi !





Election day! Dagen före Dagen E.D

VOTE FOR OBAMA !

Jahopp. 
Dagen före valet då! Lite spänning i luften har det ju varit! kommer vara ännu mer imorn! så imorn sitter vi bänkade inför tv apparaterna ska ni se :D Nae men tror nog att Obama tar hem det imorn! om inte så hoppas jag! Han är onekligen bättre än den andra pelle jönssen!  så ligger de till alla i vårt område har alla blå skyltar i trädgårdarna :D

men men 

Helgen var helt okey med allt halloween tjofräs! Och vi hade skojj ute i lördags så det var en lyckad helg tycker jag.
igår gjorde jag inte så mkt underdagen sega mest känner jag, tills carro ringde och fråga om jag skulle med och fika och de tackar man ju inte nej till direkt :P hehe. Så det blev lite mat på donken aswell, men lite besviken på dom! inte samma som hemma! ända som är bättre är cheesen :D fuck vad goda dom är! men det blev "big mac o Co" igår som är typ som en cheese burgare hemma i sverige :P haha.. med lite powerade till :P 
Sedan ringer det i telefon och på andra sidan hörs en manlig röst och den frågar på svenska om jag är svensk :P haha 
svaret blev ju klart som fan! 
Då var det Björn som ringde, en kille från landskrona som bodde en bit utanför där vi andra bor. så vi åkte och tog en fika med honom oxå. säger till er hemma! Fräcka fröken, waynes och allt där till släng er i väggen! haha 
Amerikanska fik is the shit! fan vad goda kaffe latte och varm choklad dom har här borta :D sen efter de blev de inte mkt mer hem och sova typ..

Idag var det dags för skola igen :P och jag fick sitta blad typ 12 mammor och bara se söt ut :P alla kolla på mig som om ja var dum i huvudet typ :P nae inte riktigt kanske men de som inte sett mig förut syndes de på att dom tänkte vem i helvete är de där :P i röda skor och skumma kläder :P haha. sen blev de hem gång och då blev de lite snacks sen "naptime" då kunde man slappna av lite och kolla lite på tv men det är ju inte direkt mkt att välja på nu om dagarna :P typ något om valet på varje jävla kanal =( men men 
Sen blev det doktorn för Cat för hon hade lite ont i örat :D visade sig att hon hade öroninflammation så vi får se hur resterande vecka blir då :D 
Sen blev det basket i typ 1 - 1 1/2 timma :D sen lite workout på de :P haha skönt skönt :D sen en dusch lite käk och nu sitter jag och snackar med folket på msn och tjejerna på skype :D

Oasis i december då !!! :D :D :D :D 





BARACK OBAMA




NU TAR VI HEM DET BLÅTT!!! 
&
BARACK OBAMA 

--:::Happy Halloween:::--

hahahahahah

Big Pimpin Halloween People Of The World

Jahopp gott folk då var de Halloween och man är en Pimp med solbrillor och bling bling tänder :P hahaha
Halloween coolest ever alltså :D fy fan vad kul de är, SWE släng er i väggen sluta tro att halloween är nått att fira i sverige
Här är alla hus helt tricked out och bilar med helt sinnes :P haha..  Varenda kotte i familjerna i vårat område är utklädda Pappa mamma barn mormor morfar you name it alla är :P Och man kan ju inte vara sämre själv liksom så drog till Halloween shoppen ;D och köpte mig en Pimp kostym :P dyrast ever kanske oxå :P haha :P kosta mig hela 75.95 allt som allt :P så när jag och barnen och Jenn & Jen gick "trick or treat" så blev jag presenterad som;
 "this is emil, our new Pimp au pair"
men min kostym var billig för  de finns folk som lägger ännu mer pengar på sina kostymer, kolla på en Captain Jack Sparrow kostym för 799 USD liksom vem fan lägger typ 7000 på sin kostym :P haha de finns en del som gör :P haha såg en förra helgen som hade en sån :P galet lik kan ja ju säga.. men men Halloween är en rolig "högtid" 
Imorn blir det att vara Minneapolis Pimp på Spin Nightclub ;D dit jag ska med mina nya brudar :P ser hur kallt de blir det är ju rätt snålt med typ på vissa ställen som ni kanske såg :P hahaha.. 

när jag var och handla den passa jag på att köpa med mig ett par converse dojjor eftersom dom är liksom typ Hedliga i detta land :D måste ju ha ett par kanske ska beställa ett till par :D när ja får mitt kredit kort, måste ju ha med amerikanska flaggan på liksom mer amerikanskt kan de inte bli.. 

yreeah i got me a new set of red shoes

tyvärr längtar jag inte hem än mamma och ni andra :P även om ni kanske saknar mig, och jag lever och mår bra!  
så ni behöver inte oroa er. och mormor om du läser detta så är det inte så farligt att vara pimp! alla har bara skrattat åt mig i alla fall så ta det lugnt! bli inte helt tokig! 


Yäääääy sköööönt med helg! 
Pjuuuh! det har varit en lång dag!
 nae nu ska jag lägga mig framför 
brasan jag har här nere i källaren
och bara njuta av livet!!! 
hör av er om ni vill komma :P
hahaha




Ta hand om er allesammans! 
och gör något som jag absolut skulle göra :D 
hahahaha




BYE BYE


RSS 2.0