happy X mas and nye :D

JA jag vet är dålig på att uppdatera men jag gör de iaf :D 

hmmm vad har hänt denna vecka.. 
inte så jävla mycke har ju inte haft så myckte pengar tack vare mitt gymkort :P men ja har varit lite små förklyd och snuvig hela veckan med de har släppt nu.. så har inte kunnat dragit till gymmat eller nått i veckan tyvärr.. men det har väl inte skett mycket i veckan.. förutom en jävla massa skottande av uppfart och gången fram till dörren :P och byggandet av snökullen på baksidan så barnen kan åka pulka .. det är snö storm på ingång och det är massa snö och det är sjuuuukt kallt här! har inte varit med om så här kallt på jag vet inte hur länge :P kallaste i veckan var - 16 farenhite det är riktigt bäver kallt om jag ska vara ärligt ungefär runt 27 minus som vi räknar hemma i sverige de gjorde fan ont att andas :P då var jag ute i typ 1 minut gick ut med soporna eller sprang för glatta livet med soporna :P barnen har fyllt år :D vilket ja har berättat för alla där hemma men ingen som tänkt antar jag.. bara så ni vet! dom fyllde i torsdags och de visste ni om iaf du mamma för de har jag berättat! så jag köpte typ som duplo fast större till dom och en dvd film så vi har haft lite kalas. 

i början av veckan idag ere sjukt ute! värre imorn! ska komma 13 inces eller hur de stavas säger dom.. 


efter ett bad med barnen när dom skvätte vatten på mig var jag tvungen att ta av mig min tröja och finn snappa dirket upp min tattoo som jag har på sidan och han vill ha tattueringar, vi hitta inte hans gnuggisar så vi fick ta en vanlig hedlig tuchpenna och måla lite :D han rita på mig först sen fixa vi till lite coola flames och en armband på höger arm, och sedan på vänster slog vi till med efternamnet Nelson i skrivstil! blev nästan lite avundsjuk för de blev riktigt snyggt :P haha.. 


Lön har jag ingen kvar heller nu efter allt jul skit :P köpte två gosse djur för aa va fan gick de på 80 dollar eller nått :P haha man får göra dom själv iofs så :D de var värt det!! fråga ju vad jenn och jenni ville ha dom vill inte ha något så jag köpte något roligt till dom :D dom hatar ju typ allt som har med glitter och glamor så klart jag köper något sånt :D vi har en lila honda och en blå volvo som dom använder :D och jag ska utsmycka dom med rattmuff och något till backspegeln i runtan i regnbågsfärger till volvon :D och rosa till hondan bara för att de inte ska matcha :D rosa lila njaa går inte riktigt ihop :P men jag har designat en skylt som dom ska ha på deras dörr så lite snäll e jag :D röda och svart ! målad i airbrush med två hjärtan och så står de Jen och Jenni i hjärtarna så det blir nog lite glada iaf :D har även köpte en vit skjorta som jag ska ha på julafton och allt! storlek S mamma smaka på den :p hahahaha och jag funderar starkt på att köpa en kostym från target! det är bästa affären det är som maxi fast 10000000 ggr bättre! säljer tammefan allt! från mat till ipod till gucci parfym till cyklar aa gud vet vad dom inte har på target :P haha..

sånt jag insett att jag ska köpa är ett armband till min ipod så jag kan ha den när jag tränar sant ett bar bra hörlurar till den. och kanske något tv spel så jag kan ligga hemma om helgern och ta det lugnt och skippa att gå ut och bränna pengar på de! känns som att det vore bra! armband och hörlurar till gymmet! sen tv spel till mitt rum, sen ere klart! 
börjar från scratch i januari! spara så mkt pengar som möjligt! fixa konto på baken så jag inte kommer åt de pengar jag sparar förens i sommar till resan! det känns bra för att då vet jag vad jag gör i veckorna träna 3 - 4 dagar helger kan jag chilla spela tv spel vara med familjen. 




Jag tackar iaf att jag har min älskade data och min fina ipod, så man har något att göra och lyssna på om dagarna, 
nae nu ska jag titta på lite television :P och på tal om annat mamma du skulle inte klara av att kolla på tv här, du klagar på reklamen hemma, här ere reklam var 10.e minut :P haha.. 


klart slut! emil signar ut! 

Kommentarer
Postat av: miks

ähh skriv minusgrader bara:p mkt lättare att läsa ;)

2008-12-22 @ 23:45:09
Postat av: Marie

GOD JUL där borta Emil!

2008-12-23 @ 22:36:27
URL: http://www.nogg.se/MiiaMirakel

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0