Starten på USA resan!

Nu sitter man är malloy hall och håller på att dö av garv här i detta stora rum :P sitter tyskar och en hel del asiater för att inte vara rasfientliig eller va fan de heter :P (A) 

gårdagens resa var sjukt rolig, efter en försening i sthlm så var vi iväg men vi blev självklart sena i Frankfurt :P missa planet med 10 minuter så vi fick vänta ett par timmar men det var nog det roligaste på hela resan :D vi åkte dom extremt långa rullbanden på som gick under frankfurts flygplats. 
Sedan blev det flyg mot New fucking York, landa på J F K därefter en liten ful buss till Long Island and to St John's  University. Har inte haft en lugn stund med brudarna sedan sthlm typ :P skrattar så vi gråter och gud vet vad.

Idag "first day in school" var helt okey jag och linda och sofie har lektion tillsammans så det är skönt att inte vara helt ensam.
har varit en hel del bra info om hur allt fungerar och med barna osv. Sedan efter lektionerna hade vi "international singalong" och jag, erica, malin och sofie gick dit lite tidigare och vi hade så sjuukt kul, sedan när alla andra kom så skulle vi sjunga sånger som är typiska för våra land så vi tog smågrodorna och jag och marcus var midsommarstång :P 

Dagens komentarer!

Linda; "de han inte vet, linder han inte av"
Sofie; "jag måste skita! det trycker på lite här"
Camilla; "det är en ljudbok för döva" 

rekomenderar starkt att åka som au pair med ett gäng brudar till USA vi har sjukt bra! 
Vi ska ha "reunion" varje vecka, var de någon som sa förut. 


här är tjejerna man åker med :P förutom 2 nötter som jagade fåglar


nae fy fan nu ork vi int skriv mer! 

puss på er alla !

Kommentarer
Postat av: Hanna (sofies kompis)

Hahaha, så typiskt sofie att kläcka ur sig att hon måste skita.. Det är bara att vänja sig vid hennes mycket viktiga information! haha

Ta hand om varandra nu och ha de så jäkla kul!!! / Hanna

2008-10-23 @ 21:05:45
URL: http://hannawernhede.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0