?

denna dag har sugit något så hårt! sjukhuset från 7.30  - 13.00 YIPPIEEE eller inte! faaan
iaf fått träffa hudspecialist och hon tror att de kan vara tvätt medel eller nått fick iaf mer medicin som ska kunsumeras i några veckor och sen gjorde hon nått i min arm som sluta med stygn som jag måste skönta nu oxå.. 

sen till dagens andra händelse.. byta familj kanske? eller aa nae jag vet inte!! 
för när jag kom hem så börjar Jenn prata om pengar och allt.. sen börja tjatet om ansökan till nått jävla läger som är i sommar som jag trodde att jag skulle åka på i 2 veckor liksom som kul grejj vara ledare och så. det var väl inte vad Jenn tänkte om vi säger så.. för hon ska ju vara ledig i 10 veckor så min sommar skulle ju bli suuper duper hade ju jag planerat. 
men nae.. för idag säger hon att dom har inte råd att ha mig om jag inte hittar sommar jobb.. och saken är att jag får inte jobba nån annan stans i detta land under tiden som au pair för de första kan jag bli utsparkad och bli svartlistat i X antal år osv, eftersom de har varit ett himlans tjat om den där ansökan som jag då trott skulle vara nått kul för mig som dom tyckte att jag skulle göra,, men som sluta med att de skulle vara så dom kunde spara in så mkt pengar som möjligt. 
Jag släppte inte dock ut vanliga emil som skulle komma ut i en såndär situation hemma i svedala liksom börjar fråga massa frågar osv och jag tänker inte göra den där jävla läger saken i 7 veckor aldrig! för dom vet att dom måsta betala mig när jag här oavsett om dom är ledig osv det står i deras avtal! så här om dan snackade vi ju om försäkrinng och sånt varför jag inte är försäkrad på bilarna. för att de är så dyrt för dom eller vad det var.. så dom tänker inte göra det så händer de något så åker jag på att pejja de! Jenn sa att blir du stoppad eller så är du en vän till familjen som är och hälsar på osv.. ja bara va ? aha okey? men liksom det är saker dom vet om oxå att dom måste betala så jag bor inte här i mitt hus igentligen inte på papper iaf. så jag ska väl till min LCC och prata om "studier" i veckan, för dom sa även att jag inte skulle ta upp något med Kirsann om de där lägret osv men jag är inte den som sitter på sånna hära saker..  
I värsta fall kommer man väl hem till sverige i sommar :( det är ju det sista jag vill! för vad finns att hämta hemma? inte allt för mycket saker iaf.. men men vi får la se nu känner jag att min medicin går i gång för nu blir jag lite segare, så dags att sätta på en rulle och se om man somnar då kankse :P orkar inte skriva mer nu.. men men 

puss och kram! 

Kommentarer
Postat av: Erajscha

Självklart ska du ha rätt försäkringar och det ska gå rätt till. Annars kan du ju råka illa ut. Om jag var du skulle jag prata med organisationen som ordnar det hela, även om det måste vara tungt att "byta barn"...

2009-03-03 @ 08:44:31
URL: http://www.erikawiman.se/qhb

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0